Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Začátky na ženském okruhu ITF (díl 2.- přihlášky)

napsal houba 28.02.2011

Podmínkou pro přihlášení na jakýkoliv turnaj žen okruhu ITF je registrace a zaplacení tzv. IPIN, kterého se týkal první díl tohoto seriálu, a proto zde toto téma nebude podrobně popsáno.

Jak se tedy přihlásit na turnaj? Existují dvě možnosti, první je online přihláška pomocí internetové služby IPIN Online Service a druhá je tištěná přihláška odeslaná na adresu ITF buď poštou nebo faxem. V tomto případě musí být použit oficiální formulář ITF, který je ke stažení na webových stránkách ITF. Emaily nejsou akceptovány.

Od roku 2005 tedy funguje výše zmíněná služba Online Service, kam se hráčka přihlásí pomocí IPINu a kde si sama přihlašuje a odhlašuje turnaje. Jde o jednoduchý a přehledný způsob. Výhodou je, že je tato služba k dispozici 24 hodin denně, 365 dní v roce a že zde odpadají náklady na fax. Přístup k této službě je možný až po zaplacení ročního IPIN poplatku.

Důležité termíny pro přihlašování/od­hlašování:

Přihláška: nejpozději čtvrtek, 18 dní před začátkem turnaje (uvedeno v propozicích), a to do 14:00 GMT (Greenwich Mean Time), tj. v ČR v době letního času do 16:00, jinak do 15:00.

Odhláška: nejpozději úterý, 13 dní před začátkem turnaje, a to do 14:00 GMT (pro ČR platí stejně jako výše). Všechny odhlášky po tomto termínu jsou postihovány pokutou různé výše podle pravidel ITF. Jejich výše se pohybuje mezi 50 – 1000 USD. Rozhodující je jednak kategorie turnaje (př. $10,000, $25,000) a také okamžik odhlášení, kdy obecně platí: čím vyšší kategorie turnaje a čím později odhlášeno, tím vyšší pokuta.

Hráčka si může přihlásit 1 až 6 turnajů konaných ve stejný týden, přičemž je ale povinna stanovit na své přihlášce prioritu jednotlivých turnajů.

Přihlášky do čtyřhry se zásadně uskutečňují na místě turnaje u vrchního rozhodčího osobně, popř. telefonicky, neplatí tedy výše popsaný postup. Termín pro tuto přihlášku je stanoven na 12:00 místního času v místě konání turnaje, a to den před stanoveným začátkem hlavní soutěže dvouhry.

Iveta Gerlová

71



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)