Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Středa: Edson se hlásí z HMČR mužů v Plzni

napsal briza 14.01.2010 Zdravim všechny tenisty, protenisty, netenisty i antitenisty po dalším hracím dnu z Plzně. Dneska teda, abych řek pravdu, se mi nevstávalo vůbec lehce. Kondiční příprava doma na křesle asi moc nefunguje, a tak jsem byl po včerejšku hodně rozlámanej. Ale tak překonal jsem se a se zastávkou v Bille pro snídani jsem dorazil pěkně po desátej na kurty. V rubrice video se podívejte na videa z prvnío hracího dne. Adam Posejpal
Adam Posejpal

Na programu bylo dnes 2.kolo dvouhry a čtvrfinále čtyřhry. První runda už byla v plnym proudu a na dvojce už si šel docela jasně za vítězstvím Ječmínek. Váňa už včera povídal, že je hodně unavenej po kvalifikaci a dvou hodně těžkejch zápasech včera (hlavně ten singl samozřejmě měl pekelný tempo), a že to snad nebude ostuda. Svému dnešnímu soupeři, který hrál opět svojí chytrou hru bez chyb, by ale asi více nevzdoroval ani úplně fit. Ječmínek – Vaníček 6:2,6:1.

Na jedničce mezi tím hitovali Shooter se Šátrym. Šátry zahrál podobně dobře jako včera, Shooter naopak svůj výkon ze včera, i podle svých slov, nezopakoval. Stejně si ale nemyslim, že by to byl špatnej zápas. Oba šli za vítěznym úderem a víc jich tam dostal potrénovanější Šátry. V prvním setu stačil 1 break za stavu 2:2 myslim a druhej set něco podobnýho. Šátral – Kameník 6:4,6:4.

První rundu uzavřel zápas Žitko – Schmid 6:7(6),6:3,6:2. Oba se dobře znají z tréninků a hrajou spolu i debla. První set byl bez breaků až do tiebreaku, kterej jsem ale bohužel neviděl, protože jsem byl rozehrát Štenglíka vedle v nafukovačce. Údajně měl ale Michal 5:3, vzápětí Žito 6:5 servis a 6:8. Tak snad to tak bylo, řikal to medik Kozina. Od druhýho setu začal mít navrch Žito, utekl rychle na 5:1, nakonec 6:3. Proběhlo ošetření u Michala (puchýře na noze, asi neni zvyklej běhat tak, jak běhal dnes). Po vzájemném breaku na úvod třetího setu už si šel za vítězstvím míň chybující Radim Žitko.

Na dvojce už probíhal ofenzivní zápas mezi Majšíkem a Vrbou. Vrba začal neskutečně, chodil hodně k síti a nezkazil volej. Dva breaky a set 6:2. Od druhýho setu se začalo Majšíkovi dařit prohazovat a k vyrovnání stačil jeden break. Třetí set začal Majšík líp, měl 2:0, ale o náskok brzo přišel. Rozhodl druhý proměněný matchball (symbolicky prohozem) za stavu 5:4 na returnu. Společně s předcházejícím zápasem nejlepší zápasy dne. Majšajdr – Vrbka 2:6,6:3,6:4.

Na jedničce už Pospa hrnul Michaličku. První set hrál hodně dobře a vyhrál jednoznačně 6:2. Ve druhém začal soupeř kousat a bylo z toho ještě docela drama. Nakonec to ale Pospa zkušeností v důležitým míčích zvládl a postoupil. Pospíšil – Michalička 6:2,6:4.

Před posledními třemi singly jsem si odjel jako chudej vysokoškolák do menzy na oběd a utekly mi první sety. Šnobel po prohraném prvním setu byl už lepším hráčem, hrál na pohled jednoduše a volně, ale hodně účinně. Kony se potom už docela vztekal, měl i trochu smůly. Šnobel – Konečný 4:6,6:3,6:2.

Na dvojce se snažil Mirek vzdorovat Rosolovi, kterej ale neuvěřitelně podával a hrál strašný rány ze všeho. Míra hned na začátku druhého setu ztratil podání a při jediné šanci na rebreak (40:15 na returnu za stavu 2:3) dostal dva nechytatelný banány. Rosi už to dostřílel a potvrdil, že je letos asi největšim adeptem na titul. Rosol – Štengl 6:3,6:3.

Poslední zápas byl Fafl – Blažek 6:2,6:2. Pro mě hodně překvapivě jednoznačnej výsledek, ale zaslouženě. Bláža moc kazil, Fáfa naopak vůbec a přidal i winnery ze všech úderů, včetně několika výbornejch volejů.

Ve čtyřhrách byla jedna skreč, jeden rychlej zápas a dva docela velký boje. Novas s Čárlím hodně vzdorovali 1.nasazeným, kterým se podařil break až za stavu 6:5. Druhý set poznamenal break hned ze začátku. Rosol,Jebavý – Nový,Luhan 7:5,6:2. Na jedničce se hrál hodně dobrej debl. Krásný výměny, spousta výbornejch volejů z obou stran. Po dvou breacích za stavu 4:4 se první set dostal do tiebreaku, kde byly dvě velké chyby umpiru. Uznaná esa 10cm v outu po jednom na každý straně naštvaly všechny. Urbimu se Štenglíkem to dneska fakt šlo a povedlo se jim otočit i stav 4:6 na 8:6 i díky velké minele Vögeliho na voleji za stavu 6:6. Druhý set začal breakem čistou hrou pro domácí a to vlastně rozhodlo. Doservírovalo se a placka je doma.

Štengl,Urban – Majšajdr,Vögeli 7:6(6),6:4. Urbi musí na zítra požádat o dovolenou v práci, tak snad to nějak dopadne a budou kluci hrát.

To je pro dnešek z Plzně vše, zítra se hrajou čtvrfinále singlů a semi deblů a bude se určitě na co dívat.

Mějte se.

58



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



Adam Posejpal používá

Dunlop Aerogel 4D 200


Určení závodní hráči
Typ švihu dlouhý nápřah / rychlý úder
Velikost hlavy 95 čt. palců/ 613 čt. cm
Délka 69 cm
Váha 322 g
Vyvážení 320 mm
Tvrdost 62
Šířka rámu 20mm
Složení Graphite Multifilament / Aerogel 4D Braided
Typ gripu Hydramax Tour
Počet strun 18 x 20

Komentáře k raketě (0)

POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)