Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Stanford (DAY1)

napsal soustek 28.07.2009 Bohuzel presne jak jsem predpokladal...na obloze ani mracek, ale ja nastesti vybaven na tuto situaci 30tkou opalovakem...njn jenze 7 hodin to nepomuze ani 300vka. Takze rudej jak svina :P Uz jsem to ale splachnul dvema Coronami Extra, takze to nepali :) Jakub Šístek
Jakub Šístek

Vcera vecer jsem sel spat asi v pul osme mistniho casu a spal az do deviti. Po probuzeni jsem si na nocnim stolecku vsimnul, ze snidane jsou od 6:00–9:00, takze jsem tam vystartoval a nechal se nastartovat dvema vajicky, kterea na me zbyla. Kafe nastesti je opet k dispozici po celou dobu, takze to mi po ranu nechybelo.

Pote jsem se vydal na kurty s vedomim, ze ani nepotrebuju navigaci, jelikoz jsem tu z po treti. Takze jsem am po silnici El Camino Real trefil celkem v pohode a pak jsem si pamatoval i misto, kde jsem loni parkoval po celou dobu. Kdyz jsem tam dojel, tak me cekalo prekvapeni v tom smyslu, ze zadny parkoviste tam letos neni a nebude! Tak jsem se vratil na hlavni silnici a zacal hledat. Prvni ukazatel me nasmerova na nejake volne prakoviste pres ulici asi kilometr od kurtu. No parada. Nastesti vsude se snazim jezdit vcas, takze to nevadilo.

Kdyz jsem prisel k hlavnimu vchodu, coz jsem si taky pamatoval z minuleho roku…nebyl tam!!! Stejne jsem ale prosel tou znamou cestou kolem velkeho atletickeho ovalu az k hlavnimu stadionu. Az sestu pranu jsem trefil, ktera byla ta moje a usadil jsem se do sveho sektoru ke zdi, kde jeste bylo na poslednich 20minutek stin. Byl to ten posledni stin, ktery jsem po dalsich sedm hodin videl. Pote uz jem videl jen radu zenskych zapasu ruzne kvality.

Zacal to posledni zapas kvalifikace…

Oudin – Y.J.chan 6:7(7) 6:1 6:0

Strasny zapas z obou stran. Hralo se velice opatrne a nejsem si jistej jak mohl Oudin uz toho „tolik“ vyhrat. I presto, ze se hralo opatrne vymeny nebyly dlouhe a castokrat skoncily nejakou nevynucenou chybou. Viteznych micku bylo pramalo.

Niculescu – Shaughnessy 6:1 6:0

No asi zadnej zapas, kde bude vystupovat Niculescu nebude hezkej. Stejne tak tomu bylo i ted. Hrala tu svoji krasohru s forehandovyma copama nebo jak to nazvat ten squashovej uder. Shaughnessy vypadala, ze ted posledni dobou moc netrenovala a ani poradne nevedela, jak u toho uderu ma stat. Vrcholem vseho byl nastreleny micek „nechtene“ mezi divaky, za ktery nasledoval warning.

A.Radwanska – Cirstea 6:0 6:1

Zapas sice se stejnym vysledkem, jako predesly zapas, ale naprosto jine kvality. Sorany mi bylo skoro lito. Dobre podavala a forehandy hrotila silou. Jenze Agieszka hrala naprosto jednoduchej tenis a hlavne s naprostym prehledem. Snad jsem nezaznamenal nevynucenu chybu a vsechno dobehla a vratila tesne pred zakladni caru. Mnohokrat nepredvidatele zahrala Sorane do protipohybu a hned z toho byl tlak z jeji strany. Ma tezke druhe kolo, ale myslim, ze muze doit daleko na tomto turnaji.

Petrova – Mattek 6:3 3:6 6:3

Petrova je labil to o ni je zname. Stejne tak to bylo dneska. To bylo zastrelenejch micu do zeme vzteky. Byla to prave ona, co urcovala po celou dobu zapasu tempo hry. Kdyz se ji nedarilo, tak prohrala game a kdyz ano tak vyhrala game. Dobreji doplnoval servis, ale to Bethanie taky. Proto si ho casto drzeli. Ve tretim setu se donutila na hru sustredit a diky tomu take vyhrala.

Dementieva – Keothavong 6:1 6:4

Zde jsem videl diky prebihani jen jeden prvni set a v nem byla Keothavong donucena udelat tu posleni chybu ve vymene. Dementieva forehandem tlacila od zakladni cary a minimalne kazila. Hrala tak jak ji asi kazdy zna…

41



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)