Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Washington D.C. (DAY3)

napsal soustek 06.08.2009 Dnesnimu stereotypu jsem se opet nevyhnul. Akorat dnesni rano = PEKLO! Vcera vecer jsem pod dverma mel mensi upozorneni, ze od dalsiho dne bude probihat na hoteu renovace a zacne to vymalovanim. Tak jako "be patient". V poho ja jsem tolerantni clovek. Ale voe zbijeckou malovat!!! Presne v 9:00am nevim z jake strany, ale proste o pokoj vedle zacal nekdo vrtat do zdi a s pravidelnym intervalem v tom pokracoval. Jaaa kterej jsem usnul ve 3:30 a chtel jsem ozelet snidani jsem tak byl probuzenej a navic tak unavenej, ze jsem vzdycky na 3 minuty usnul a pote vrtacka. A opet na tri minuty usnout a zbijecka....Takhle to trvalo do te doby, nez se s tou vrtackou nedostal pres vsechny pokoje az nekam dal, kde jsem ji uz slysel min. Asi vite, co jsem pak videl v zrcadle kdyz jsem vstaval... Jakub Šístek
Jakub Šístek

Pak jsem si pripravil par sazek na internetu, neco podal, neco si rozmyslel a vydal jsem se opet smer kurty. Po ceste jsem se stavil v mem oblibenem marketu WHOLE FOODS na obed a nejakou tu zeleninku a piti na kurty. No a cca hodinku pred vykopem jsem uz sedel v shuttle busu smer hlavni vchod.

Nejdriv jako vzdy jsem zasel omrknout practise courts, jestli se tam nahodou nedovim nejakou perlicku no a nebyl jsem k tomu daleko. Na prvnim kurtu trenoval Dlouhy s Berdychem a opodal dalsi deblova dvojice Damm/Lindstedt, kteri jsou prvnimi semifinalistmi po vitezstvi nad Bhupathi/Knowles 16:14 v „SUPTB“.

Ctvrt hodinky pred zacatkem jsem si nasel krasne mistecko, ze ktereho bylo videt na kurt 1 a Grandstand a ktere mi delalo po zbytek dne spolecnost.

Soderling – Juznyj 6:3 6:1

Takhle jednoduche jsem to necekal, ale Soderling vsechno umistoval cca nejmene metr pred zakladni caru a na kurtu dominoval. Neudelal snad jedinou zbytecnou chybyu! Youzhny se mohl na hlavu postavit, ale nemel na to.

Tursunov – De Chaunac 6:3 6:7(3) 5:7

Posledni zapas na jednicce. Tursunov hral tak jak jsem si predstavoval, tedy tak jak jsem ho videl uz 2× drive. Sebastian ho nutil k delsim vymenam a to Tursunovovi celkem vadilo. Mi pripada, ze Tursunov se dokaze soustredit pouze na kazdy druhy micek, ale na na uplne kazdy. Po skvele vymene nasleduje nesmyslna chyba. Zapas byl za stavu 5:5 ve tretim na nekolik minut prerusen kvuli desti a po triminutove rozehravce si francouz jen tak tak z jednoho breakbolu udrzel servis a pote doslova uklohnil posledni game, kdyz dokazal vyuzit asi 4ty mecbol.

Querrey – Kunitsyn 6:3 6:4

Ocekaval jsem vyrovnanejsi souboj, ale nebyt trosku povoleni ke konci, tak zapas skoncil 6:3,6:2. Sam z forehandu naprsto urcoval tempo hry a honil Kunitsyna z jedne strany na druhou. Mel zapas plne pod kontrolou.

Andreev – Odesnik 6:2 5:7 4:6

Prvni set si Wayne do ramecku neda. Musel po konci zlomit raketu, aby se trosku uklidnil a vybil. Pote zacal hrat udrzovanejsi tenis. Takze nasledovaly dlouhe vymeny az do konce zapasu, ze ktereho se jako stastnejsi vitez radoval Odesnik. Rozhodoval opravdu malickosti az do posledni chvile.

Hewitt – Sela 6:3 2:6 6:2

Paradni zapas doprovazeny ctyrmi psychopaty, co rvali po kazdem micku, at uz dobrem nebo spatnem. Fandili Selovi, takze porad nejaky Dudy :) Hraci hrali velmi pestry tenis, ktery se me a ostatnim libil. Bylo v nem snad uplne vsechno krom odvracenych mecbolu. Hralo se jak jinak nez od zakladni cary s tim, ze Dudi se vice snazil ukoncovat a chodit na sit. Bohuzel ve tretim mu to moc nevychazelo a po linii nekolika chyb mu Hewitt utekl strasne daleko.

Ferrero – Robredo 6:3 6:2

Nooo cekal jsem jak jinak nez dlouhej zapas, ale Robredo dneska byl nejakej divnej. Ferrero vubec nechyboval a pomohl si obcas servisem. Robredo opet returnoval od plotu a jen vracel. Bohuzel to vsechno hral kratky, coz Ferrero castokrat vyuzil.

47



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)