Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Washington D.C. (DAY4)

napsal soustek 07.08.2009 Milovnik spanku dnes teda musel ozelet co ma tak rad a vstaval v 9:15 na snidani i presto, ze sel spat ve 3:30. Ano, takovej jsem bourak :) Za trest jsem jim na snidani vylil celej dzban dzusu. No sikovnost je vlastnost, ktera je nekterym lidem nadosmrti odeprena. Jakub Šístek
Jakub Šístek

Jelikoz mi uz doslo par hlavnich potreb, musel jsem si pro ne do Walmartu sjet. Nejblizsi nebyl zrovna nejbliz a tak mi to celkem tam i zpatky s nakupem zabralo 45minut. Pote jsem zavolal domu, zajistil odvoz na muj prilet v utery vecer (diky tati) a pres Whole Foods jsem se vydal na kurty.

Opet jsem zaparkoval na Lot 6 abych predesel zbytecnym problemum, ze nevim, kde parkuji a shuttle busem dojel skoro az na centr.

Na dnesnim menu bylo:

Haas – Ferrero 7:5 2:6 6:1

Tommy hraje opravdu v tom nejlepsim svetle. Prvni set se sice nevyvijel podle jeho predstav, ale od stavu 3:5 zahral neuveritelne dobre 4 gamy v rade. Druhy set se ale zezacatku opet vymkl kontrole a zbytek setu mohu s cistym svedomim rict, ze odchodil. Mohl si to dovolit, protoze ve tretim opet nasadil vyssi rychlost a Ferrera doslova smetl.

Del Potro – Hewitt 4:6 6:3 7:6(2)

JMDPuovi moc nejdou prvni sety. Lleyton v nem ale hral moc dobre, teda spis vetsi jistotu mel. Proste nekazil a to je na tenise to nejdulezitejsi. Dal hodne car a brzy JMDP nemel na konte zadny challenge k dobru. Pote jsem ale odesel, tak nemohu hodnotit.

Karlovic – Devvarman 7:5 6:1

Klasika, Karlovic rana > eso > prechod na druhou stranu. Do stavu 5:5 se moc nebojovalo, ale Ivo si umi pockat a pak zariznout. 2× risknul forehad, jednou prechod po copu na sit a Devvarman se dostal to obtizne situace, ktere resil prachbidne. Stejne tak si uz do konce zapasu s touto taktikou nevedel rady a prohral si servis jeste nekolikrat.

Berdych – Petzschner 4:6 6:3 6:3

Huuh Tomas nastoupil a vyhal 12:0. Opravdu! Bohuzel jen na micky. Tim se ale asi trosku ukolebal a zacal nekam zbytecne spechat a i kdyz si jeste jednou podrzel servis, tak za stavu 4:1 chyboval strasne moc = 4:6. Pak se ale uklidnil a zacal byt o dost trpelivejsi od zakladni cary a naprosto skvelejma forehandama uklizel micky k lajnam. V zapase bylo na me u techto typu hracu az moc breaku. Dulezitym momentem (bylo jich nekolik) byl ve druhem setu game za stavu 5:3 pro Tomase ktery byl na servisu a mel 0:40. Pak 3 ciste esa a to zlomilo set v Tomasuv prospech. Ve finalovem setu se porad bojovalo, ale Tomas to svou trpelivosti zlomil.

Soderling – Gicquel 7:5 5:7 6:3

Videl jsem jen treti set a Marc se branil co to dalo, ale naprosto skvele se ubranil. Ani jsem netusil, ze umi takhle behat. Robin to ale ukociroval a presnejma forehandama ziskal dulezity break, ktery Gicquela zlomil.

Isner – De Chaunac 6:2 6:4

Posledni zapas vecera a trosku exhibice od frantika. Sebastian byl tak trochu uspokojenej svym vysledkem a moc nebojoval a jen breptal. Nemel na Isnera zadnou hru. John opet dobre podaval (on snad spatne podavat nemuze) a forehand taky dneska jistej.

55



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)