Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

San Jose to Memphis

napsal soustek 16.02.2009 Dnesni den byl ve znameni cestovani. Ze San Jose jsem zamiril na dalsi turnaj do statu Tennessee presneji do mesta Memphis.

Ve ctyri hodiny rano jsem vstal abych si zabalil posledni veci. Pote jsem se sel odhlasit z hotelu. Jelikoz pres noc nepoustej do lobby, tak jsem se musel jit odhlasit k takovemu okenku venku. Jelikoz strasne prselo, tak jsem si naivne myslel, ze by me mohl pustit dovnitr, ja mu hlavu neukousne. No bohuzel a tak samozrejme nez vytisknul dokumenty, tak jsem totalka promoknul. No nic. Odjel jsem taky vratit auto na letiste a pak shuttle busem primo ke spolecnosti US Airways, kde jsem se selfchecknnul a odevzdal batoh. Pote jsem si koupil ranni kaficko a vydal se ke gate 20. Za chvilku se slo do letadla, takze jsem ani moc necekal a kaficko jsem mel jeste do letadla. Na techto linkach se kazde piti plati, takze jsem to i uvital.

Prvni let byl vetsim letadlem do Phoenixu. Let trval cca 2 hodinky a ubehl za prislpeni iPoda a Pratel rychle a v pohode. Na prestup jsem pote mel v Phoenixu 30 minut a tak jsem kul nejake pochybnosti. No opet jsem se mel dostavit do gate 20, kde jsem za patnaxt minutek dosel. U prepazky si me jeste staffka dobrala, ze jsem se nejak dlouho koukal na televizi… to potesi. Jeste nez jsem nastoupil do letadla, tak mi bylo odebrano prirucni zavazadlo, ponevadz bylo na palube uz plno. Letadlo bylo tak prtave, ze jsem se nemohl ani poradne postavit. Samozrejme i prostor pro nohy byl mensi a ja navic sedel vedle takoveho velkeho cerneho porizka :( Holt US Airways EXPRESS! Aspon byl let klidny bez turbulenci.

Po pristani dalsi prekvapeni. U pasu na vydeji zavazadel za mnou prisla pani, jestli nahodou nepostradam zavazadlo a jak se jmenuju. Hmm byl jsem na tom jejim malem seznamu o dvou jmen, kteri meli zavazadlo jeste v Phoenixu, jelikoz se nestihlo presunout do dalsiho letadla (asi koukalo na televizi…) Take by melo prileted dalsim letadlem, ktere prileta o pulnoci a pak by mi ho meli dovezt Fedexem az na hotel. Snad bude cele…

Dalsi prekvapeni me cekalo pri pujceni auta. U spolecnosti Dollar mi nefungovala kreditka a tak mi nemohli pujcit auto. Hmm nastesti jsem sel do vedlejsi spolecnosti se kterou mam vice zkusenosti (National) a tam mi dokonce pujcili levnejsi auto a jeste to auto je Dodge, ktere zitra vyfotim a poslu to sem, pac to je docela parada! Kreditak samozrejme fungovala. Dobrej jim tak Dollarum!!!


Finale jsem videl v TV na hotelu.

R.Stepanek – Fish 3:6 6:4 6:2

Stihnu jsem az druhy set za stavu 4:4. Radek taky v tu dobu pomalu ale jiste rozhodil svym neunavnym vracenim Mardyho a ziskal dulezitej break za stavu 4:5 a tim padem taky celej druhej set. Pote se objevil titulek „winner/errors after medical timeout“ ale bohuzel nevim, kdo se nechaval osetrovat. Kazdopadne Radek ziskal za stavu 3:2 dalsi servis Mardyho, ktery celej game vyhazel a stejne tak nasledne dalsi game. V poslednim gamu jedno prasatko, tri chyby Fishe a na matchbal easy volej dokonal skvelej tyden Radka! Po viteznem zapase opet navlekl dres Sharks udelal breakdance a divaky mel u nohou! GRATULACE!!!

43



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)