Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

San Jose, CA, USA (DAY 6)

napsal soustek 15.02.2009 Dnes doslel cash a jelikoz jsem mel u sebe velkou hotovost EUR zasel jsem si do banky Bank of America, ktera je podle me jedna z nejvetsich (ne ta uplne nejvetsi), ze si tam rozmenim na domaci menu.

Kdyz jsem vesel do mistnosti, vypadalo to uplne stejne jako vsude v bance. Na strane tam byl pultik, kde jako asi jsou informace. Tak prijdu k takovemu dedulovi a ptam se, kde si mohu vymenit penize. On se na me tak podival a pak rekl ze nevi, ze tady nepracuje :)))) AHA! Pan tam byl asi vlozit duchod a ja ho vopruzoval pri vyplnovani slozenky. Tak jeste jednou: „Sorry seer, I am very sorry seeer“

Kdyz jsem teda prisel k okynku, tak jsem pani sdelil, ze potrebuju vymenit na dolary. Ona OK, tak jsem ji dal do rukou cca 700ecek a ona se me po prepocitani pta, jestli tam jako mam ucet. No nemam, na co ucet? To potrebujete, abych vam mohla vymenit… Hmm takze bussines je bussines a clovek by si tam jeste kvuli tomu zakladal ucet…No nic odkazala me at jedu na letiste, ze tam mi to vymenej. To urcite! Tak jsem zajel do bankomatu a vybral si, aby byl na parkovani. Vid TomTome… :)

Pote jsem si sel dat nekam obed. Nechtel jsem „mekace“ a tak jsem objizdel vsude mozne. Jenze kdyz jsem 30minut objizdel San Jose a vsude samej Burger Burger a zase Burger, skoncil jsem stejne u Big Maca v McDonaldu.

Zitra me ceka brzke vstavani a odlet na dalsi turnaj do Memphisu. Tak drzte palce at vsechno probehne v poradku.

Semis:

J.Blake – Fish 3:6 2:6

K tomu neni moc co napsat. Na Jamesovi uz pri rozehravce bylo videt, ze ho ten kotnik, co si vcera v poslednim gamu zvrtnul hodne boli. Celej zapas se pak odvijel podle toho a celej zapas vlastne odchodil. Je zajimave, ze neskrecoval, kdyz od prvniho gamu na nektere micky ani nevystartoval. Mardy byl jeste kamarad, ze mu to nedal poradne sezrat treba nejakym hroznym vysledkem, ale nejakej ten game mu nechal.

Roddick – R.Stepanek 6:3 6:7(5) 4:6

Radek dneska nastoupil hodne bojacne a hned za to pikal, kdyz si prohral prvni servis. Andy na zacatku hodne chyboval, ale porad to dokazal nejak uhrat na servisu. Potom ale svojim stylem Radek tak Roddicka rozhodil, ze Andy nemohl prehodit balon. Radek jen zkusene prehazoval na jistotu a Andy kazil. Tak to bylo az do konce. Andy byl z toho hodne rozhozeny, az to odnesla i raketa. Na zapas by se nedalo koukat, kdyby Radek nedelal svoje oblibene showmanske kousky. A na zaver samozrejme breakdance, ktere mam nahrane, ale bude tu k videni bohuzel az za par tydnu.

36



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)