Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

San Jose, CA, USA (DAY 3)

napsal soustek 12.02.2009 Jsou to narocne a dlouhe dny na turnaji v San Jose, jelikoz se tu hraje pouze na jednom kurtu. Resp na dvou, ale ten druhy je v Courtside Clubu, ktery je vzdalen 10km! Hrajou se tam prevazne jen debly a myslim, ze tam prespava nekolik hracu v pristavenem hotelu. Ja tam samozreme nejezdim a radsi si smazim zadek na svem oblibenem miste za zakladni carou ve ctvrte rade :)

Dnes jsme tu meli take peknou prehanku a jelikoz San Jose je polozene mezi dvema pohorimi, tak se to tu take dlouho drzelo. Teplota je okolo 13ti stupnu, tak to nic prijemneho nebylo. Zadna jarni prehanka ;)

Z hotelu uz trefim i bez navigace! (je to taky dva bloky a porad rovne) Zezacatku jsem s tim ale mel velke problemy :)

Jelikoz mi nedela diky posunu casu vstavat kolem osme hodiny ranni, tak stiham snidani, ktera je bohuzel na tomto hotelu celkem slaba…Na vzber jak jinak nez dva druhy toastoveho chleba, maslo, marmelada, muffin, kafe a dva druhy dzusu (z prasku). Snad se to na dalsim turnaji zlepsi :) No ale kafe je zaklad, tak si nestezuju :)

Po snidani tedy razim zatim na 9:45 do haly, kde zacina day session v tuto nekrestanskou hodinu! Da se to ale pochopit, jelikoz stejne se konci kolem pulnoci kazdej den.


Z dnesich zapasu:

R.Stepanek – Guccione 6:2 7:6(1)

Radek me dneska, bohuzel nemile diky sazce proti, prekvapil, jelikoz jeho hra byla bezchybna. Do zapasu naskocil s neskutecnejma returnama a hned v prvnim gamu sebral po nekolika shodach Chrisovi servis a tim udal rad prvniho setu. Ve druhem gamu k tomu pridal tri esa a ja jsem se nestacil divit, kde ze byla vcerejsi forma/neforma. Taky se diky tomu dostal do takove psychycke vyhody, ze ke konci zapasu by mu tam spadlo i ho*no :) . Ke hre Guccioneho se neda co vytknout. Stepanek byl ten, co urcoval smer…

Baghdatis – Querrey 3:6 7:5 6:7(5)

Nejhezci zapas dne jednoznacne!!! Sam kupodivu v prvnim setu lepsi od zakladni cary a k tomu skvele umistovanej servis. Marcos hral dobre, ale na utocnou hru Sama v prvnim setu a zacatku druheho nemel odpoved. Ve druhem setu se dostal Marcos hned do minus breaku, rozmachl rukama, podival se na trenera, jakoby rekl, ze dneska lip hrat uz nebude a nevi co ma delat. Jenze pak prisel prvni prohranej servis Querreyho, Marcos si klasicky zacal busit do hrudi, kde ma srdce a zacal bojovat jako lev. Set se mu podarilo ukoristit, ale byla to velmi vyrovnana partie. Stejny prubeh byl i ve tretim setu. Tuhy boj od zakladni cary s krasnyma vymenama, co maji divaci radi. Rozhodovalo se az ve zkracene hre, kde nestacilo Marcosovi vedeni 4:0! a prohral ho nasledne 5:7.

Isner – R.Delgado 7:6 6:4

John Isner je slabsi odvar Sama Querreyho. Velikosti ho predci, ale hrou od zakladni cary vubec. Nastesti dneska proti nemu nastoupil Lucky Loser Raemon Delgado, ktery mohl podekovat odhlaseni z duvodu zraneni Garcia-Lopeze. Delgado je mensi postavy se slabsim servisem. O to lepe se pohyboval a hral od zakladni cary. Zapas naprosto vyrovnanej akorat s rozdilem, ze dulezity stav Delgado vubec nezvladl. Udelal par naprosto zbytecnych a jednoduchych chyb, jak v TB, tak ve druhem sete a to ho stalo dnesni zapas.

Haas – Ch.Rochus 6:2 7:5

Tommy Haas dneska jednoznacne prehral malikateho Rochuse. Ten pykal za to, ze ma slaby druhy servis, po kterem to v mnoha pripadech sel sebrat. Teda on se jenom koukal, jak to sberaci sbiraj misto nej :) Na antuce by mel o dost vice sanci, ale na tomto rychlem povrchu nikoli. Rochus ma ale velice sikovnou ruku. To se jen tak nevidi. Myslim, ze letos a hlavne na antuce uhraje dobre vysledky. Ke konci utkani bylo na co koukat!

Night session jsem dneska vynechal…

54



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)