Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Doha, Qatar (kvalda day 2)

napsal soustek 04.01.2009 Zdravim vechny priznivce bileho sportu s reportem z druheho kvalifikacniho dne v Doha. Jelikoz se hralo na ctyrech dvorcich, tak nebyla moznost podobne sledovat vsech osm zapasu.

Prvni zapas, co jsem mohl videt byl na dvorci c.4 kolem ktereho jsem sel jako prvni.

Kubot – Vagnozzi Polsky hrac za podpory 5 z 8 divaku (2 zahradnici) zacal zapas svym servisem. Pokud mu tam padl, tak z toho v 85% byl fiftyn v jeho prospech. Bohuzel pro nej svou vyskovou vyhodu moc neuplatnoval a s druhym servisem ona vyhoda se jaksi vytratila. Ital se diky pomalejsimu povrchu poprasenym jemnym arabskym piskem a preliftovanyma uderama udrzel ve hre nekdy az moc dlouho, coz byla vyhoda, ktera nutila Kubota vice riskovat a kazit. Hra se vyvijela podle toho jak to Kubotovi slo, nebo neslo. Zapas vygradoval az do zkacene hry treti sady, kde „lucky“ a vetsi procento prvniho servisu zajistilo polakovi postup do posledniho kola kvalifikace.

Peya – Bubka Nejlepsi zapas dnesniho dne. Oba hraci moc nechybovali a uz vubec ne nevynucene. Peya vice tlacil na pilu, Bubka nijak nevycnival, ale ani nijak svou hrou neurazil. Nema zadny lepsi uder, vse v ramci dobreho tenisty. V kazdem setu byl plus break, ale ani jednou toho nedokazal vyuzit.

K.Beck – Klec Slabsi zapas, ve kterem bylo videt snad milion copu (hlavne od Klece). Karol asi dostal jasne informace a masiroval mu backhand jak se to dela Rogerovi :). Servis Karolovi podle jeho slov dnes nesel a daroval spoustu bodu diky dvojchybam. Zapas hrany na dlouha rallye od zakladni cary s cekanim na souperovu chybu.

Zimonjic – Ouahab Tak u Nenada se profesionalni deformace deblisty projevuje i do dvouhry. Servis volej hrany v 90%. Zaujal me ale jednorucna primka z backhandu, ktera podle zakonu gravitace by mela koncit v plote, ale uspesnost byla prevelika. Ouahabovi obcas servis uletl o kilometr, ale po prvnim setu se dokazal vice soustredit na prohozy, ktere ze zacatku moc nedaval. Diky tomuto faktoru si zahraje i zitra.

Pospisil – Mertinak Pospa od prvnich ctyrech otukavacich gamech o tridu lepsi. Prekvapila me skvela strojova hra od zakladni cary s velkou razanci. I servis dneska fungoval dobre a es bylo dost a dost. Mertinak nedokazal nic vymyslet, jen se divil, ze to vsechno pada na lajnu.

Ostatni zapasy jsem nevidel dost dlouho, abych mohl jakkoliv komentovat.

Pro Protenis Soustek Doha :)

46



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)