Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Doha, Qatar (konec)

napsal soustek 10.01.2009 Dnes jsem se jiz na centr nedostal, neb bylo vyprodano jiz tyden dopredu a po prekupnicich ani pamatka. Asi to byla vcera nahoda. Takze misto toho jsem se vydal za krasami qatarskeho hlavniho mesta.

Bylo mi asi prano a tak byl krasnej slunecnej den. Vsude samej odpocivajici delnik (a ze jich je vic jak travy) ktery ma od 12–13 padla. Se svoji vypujcenou Octavii v automatu si to sinu pres kruhace (na kazdym je jinak prednost) az k pobrezi, kde nafotim par fotek a pridam se k lezicim delniku (NE jasne ze ne pracovat, ale odpocivat :) )

Po probrouzdani vetsi casti jsem se optal, kde je tu nejake velke obchodni centrum a odpovedi byly zcela jasne a hlavne viditelne. Takze jsem prijel na parkoviste, kde ke mne prisel nejaky clovek podobny tem delnikum, jestli nechci umyt auto. Tak jsem mu jasne sdelil, ze auto je vypujcene, ze je skoda ho myt :). Presel jsem kolem velke modlitebni mistnosti smerem k vytahu a vydal se do prvniho nadzemniho podlazi. Jdu se kouknout k mape abych vedel, kam mam jit az pujdu zpatky a kdy jsem na tom planku videl asi 100 kramku, tak jsem si rikal, ze mam co delat. Po delsim prozkoumani jsem si ale vsimnul, ze to je planek jen jednoho patra. Pater tu bylo pet…

Uprostred centra byla ledova plocha, kde bruslili odvazni jedinci (bylo videt, ze tu lidi led moc nevidaji :) ). Takze to byla zabava na hodinku. Koukani jak instruktor, ktery na tom asi taky moc dlouho nestal, ucil jineho cloveka, ktery na tom stal poprve v zivote. Vzdycky obesli kolecko (opakuji OBESLI) a jen se cekalo, kdy mu to podklouzne :). Zajimalo by me, jak to udrzujou uprostred leta, kdy tu je venku pres 40 stupnu.

V centru nechybi samozrejme zadna ze sportovnich znacek, ale ani Starbucks Coffe. Desne jsem se taky divil, kdyz zahalene zeny, kterym jsou videt jen oci (div ne jen panenky), si vybiraly kalhoty pro sebe a dlouze nad tim spekulovali (jako kdyby ty kalhoty nekdy nekdo videl pres habit).

Presne ve 14:30 se zniceho nic celym centrem ozvala asi 15ti minutova modlitba z reproduktoru a pak jeste jednou v cca 17:00. Znelo to docela strasidelne. Jinak samozrejme na kazdem patre v kazdem rohu stejne jako wc byly dalsi modlitebni mistnosti.

Zjistill jsem take, ze asi nejbeznejsi jmeno, jako je Jan Novak u nas je tady Abdul Aziz :D a paratka jsou na jednom konci zelena a to nechapu proc…

Toto byl muj posledni prispevek z Doha. Pokud bude zajem mohu zde dale informovat ze zajezdu po USA (San Jose, Memphis, Delray Beach).

Sportu zdar, Protenisu zvlast. Soustek

43



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)