Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Doha, Qatar (DAY 3)

napsal soustek 08.01.2009 Dnesni den prestal foukat silny vitr a to bylo hned znat i na teplote. Nastesti jsem si dnes koupil listky na ctvrtek, ktere uz v pondeli byly vyprodany (dodany dodatecne do obehu) a tak i zitra se dostanu na ctvrtfinalove boje, pokud me nezastavi detektor kovu, nebo zeny v habitech, co jim jsou videt jen oci, aby mohli videt do batohu, jestli nepronasim stare cukrovi. Cestou pozdravim kamarady velbloudy, mrknu na obrovskej schedule, kde jsou vetsinou zapasy prehazeny, nebo nesundany z predchoziho dne a rovnou omrknout, kdo jak trenuje, ci odpociva, nebo jak Tursunov pred zapasem o treninku haze rakety pres plot po prvnim rozehrani a napodobuje na vedlejsim kurtu hrajiciho Peyu. Ale k zapasum...

Monfils – Devilder 75,76

Gael tezil ze sve trpelivosti a z bot se mu opet kourilo pri skluzech u dobihani. Uz pred zapasem prozradil svou taktiku, kdyz prisel k umpire, at si carovi rozhodci davaj pozor a pokud mozno stoji co nejdale, protoze tam Gael bude nejcasteji behat machat raketou Prince. Levoruky Devilder hral skvelej tenis, kdyz o nic neslo. Kdyz se ale zacal lamat chleba, tak leva ruka zacala byt opravdu leva (vim co to je z vlastni zkusenosti :) )

Stakhovsky – Peya 75,63

Alex nehral vubec to, co mu vcera prineslo vitezstvi. Hral opatrne od zakladni cary a diky tomu tahal za kratsi provaz. Slabsi chvilku si vybral za stavu 55, kdy prohral 5 gamu za sebou a tim se zapas dostal do rukou soupere, ktery skvelym servisem nenechal vitezstvi uniknout. Jeste musim vyzdvihnout bezchybny tenis od Stakhovskyho, ktery se nedopustil zadnych lacinych chyb.

Kohlschreiber – Vliegen 64,67,64

Vliegen je v novem roce ve forme a to se ted potvrdilo. Dokazal hrat vyrovnanej zapas s Kohlschreiberem po vsech strankach. Hraci si hodne drzeli servis, coz se projevilo take na vysledku. Kdyby ale belgican nebyl nervak, tak by mohl premyslet i na vitezstvi. Nechal se v prvnim setu rozhodit jednim „correction“, po kterym nasledovala dvojchyba a nevynucena chyba z prvniho uderu a 0:40…uz neodvratil. Druhy set jsem nevidel, akorat slysel, jak Kohlie je minus raketa :) Ve tretim opet pevnejsi nervy nemec a pri svem servisu cistou hrou nedal pomyslet na nejake dalsi drama.

Hanescu – Youzhny 64,62

Youzhny o Vanocich asi moc netrenoval, protoze dnes byl nejhorsi ze vsech, co jsem videl. I kdyz Hanescu hral dobre, tak mu podle me stacilo nevymyslet a nekazit. Skvele se navic dneska pohyboval. Mice vetsinou koncily chybou Youzhnyho.

Roddick – Clement 63,64

Andy me prekvapil, ze i od zakladni cary dokaze udrzet a s velkou jistotou vratit na souperovu polovinu. Kdyz se navic prida servis a bolava zada francouze, zapas mel jasneho viteze, i kdyz Arnaud se nechtel pustit. Nakonec k tomu byl donucen servisem ven z dvorce, kam Andy vetsinou podaval.

37



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)