Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Delray Beach, FL, USA (DAY4)

napsal soustek 27.02.2009 Brej den, dnes jsem se mohl krasne prospat, jelikoz se zacinalo ctyrhrou a tak jsem si konecne poradne dopral. Taky mi to bodlo a mohl jsem soustredene sledovat tenis.

Po prijezdu na parkoviste vidim vzdy stale stejny oblicej zamestnance, ktery hlida aby nahodou nevjelo auto, ktere nema zelenou VIP kartu. Muj modry „tank“ je touto kartou vybaven a tak staci uz jen zamavat, slusne pozdravit a cesta na parkoviste je volna.

Malem bych zapomnel na jednu vec, kterou tady ma uz skoro kazde auto a pro me je to vec k nezaplaceni, kterou bych co nejdrive rad videl i v autech v ceske republice a hlavne, aby to taky fungoval. Jedna se o satelitni autoradio, kde si muzete vybrat pres 150 stanic podle sveho vkusu. Je tam defacto uplne vsechno na co si vzpomenete, i kdyz tady ve statech prevazuje JAZZ. Ja jsem si sve disko trisko nasel a musim rict, ze mi tam hrajou jen ty me oblibene umelce. Sluzba je provozovana zde: http://www.xmradio.com/

Dnes jsem se opet a zase presvedcil, ze jsem stale z Czechoslovakia… Starsi zamestnankyne, ktera uakzuje divakum, kam se podle listku posadit se me zeptala, jelikoz me tam vida kazdy den, odkud pochazim. Ma odpoved byla „Czech“ a okamzite nasledovalo to „Czechoslovakia“. Tak jsem ji vyvedl z omylu tak, ze mi nakonec rekla, ze by se na slovensko jednou rada podivala…Jako kdyby me neposlouchala…

Baghdatis – Sela 7:6(6) 6:3

Nejkvalitnejsi zapas dne. Dudi na zacatku zapasu od zakladni cary tri gamy neudelal jedinou chybu a prohral jediny micek za ty tri gamy. Pote ale nevim proc zacal chodit na sit a samozrejme, ze za tuto zmenu pikal, kdyz ho Marcos nekolikrat prohodil a break si vzal zpatky. Od te doby to byl tuhy boj az do TB, kde se ujal vedeni Marcos 5:0 a zdalo se byt rozhodnuto o prvnim setu. Jenze Dudi se nevzdal a donutil zkazit tri backhandy Marcose a tak se dostalo jeste na druhou vymenu stran za stavu 6:6. Marcos dobre zapodaval a pote nechytatelnym returnem po lajne ziskal prvni sadu na svoji stranu. Ve druhem setu se Marcos dostal rychle k breaku a Dudi se tim prestal tolik koncentrovat. Az za stavu 0:5 se uvolnil, zapas jeste stacil zdramatizovat, ale druhej seervis si uz Marcos pohlidal a muze se radovat z postupu do ctvrtfinale.

Chardy – Golubev 7:6(4) 7:5

Challengerovej zapas si myslim. Chardy muze byt rad za los a ze mu Haas v prvnim dal sanci se dostat takhle daleko. Bylo to velka strilena. Ale spis nez vitezne micky bylo k videni moc chyb na kazde strane. Bylo celkem porad poznat, ze Chardy je na tom lepe, ale jen o velmi malej fous. Prvni set si hraci vzali nejspis kazdej jeden servis (prisel jsem za stavu 2:2 jelikoz jsem trosku zapomnel kolik je hodin) a tak rozhodoval TB. V nem mene chyboval Chardy. Stejne tak se vyvijel set cislo dva a tak kdyz prisel stav 5:6 zdalo semi, ze Ernest je s vysledkem spokojeny a jednoduse 3× zkazil a bylo vymalovano.

Zverev – F.Serra 3:6 6:4 4:6

Jeden spilmachr od zakladni cary a druhy styl servis volej. Zapas se odvijel podle toho, jak Serrovi sly prohozy. A tak kdyz reknu ze v prvnim prohazoval uspesne a ve druhem setu mu nesli vubec, ani z nahranych micku, tak je jasne, ze se bude rozhodovat ve tretim setu. Tam ale spis rozhodovaly bolesti zad Zvereva, ktery se nechal osetrovat a odblokovat, ale jeho pomalejsi udery nemohly s prechodem na sit moc konkurovat bezchybne hry francouze.

Fish – Spadea 6:4 6:1

Tak Mardy hral opet na sve stejne urovni, kterou si privezl z minuleho tydne z Memphisu a kazil. Ale kazil jen tehdy, kdyz to Spadea aspon 5× prehodil a jelikoz Vincent dneska asi nechtel moc valcit v tom velkem vedru, tak hodne casto se snazil ukoncit druhy, nebo treti balon. Samozrejme vetsinu z nich zkazil… Asi MArdyho nevidel hrat a tak mu nikdo nerekl, ze prave staci udrzet. V prvnim setu to jeste byl boj a hraci si celkem 5× nechali vzit podani, ale prave Spadea byl ten, co si ho nechal vzit o jednou navic a tak dulezitej break se podepsal i na druhem setu, ktery Vincent jednoduse odchodil.

43



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)