Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Casablanca, Morocco (DAY 2)

napsal soustek 08.04.2009 Zdravim z druheho dne z Grandprix Hassan II. S tim posouvani casu uz mam trosku blazinec. Nejdriv doma o jednu hodinu dopredu a ted o dve zpatky. Kdo si na to ma porad zvykat. Nastesti to zase neni o moc, takze problemy se daji vyresit behem dvou dnu :). Jakub Šístek
Jakub Šístek

Rano ale stejne nejak nemohu dospat a tak jsem vetsinou na snidani vcas, ale stejne tam nikdy nic neni. Dzus uz mam tak akorat na pulku dvojdecky, okorale bagety a kdyz tam najdu vejce, tak je to uz velkej luxus. Nastesti me ke stesti staci jen kafe. Cisnik mi ho vzdycky po velke gestikulaci, ze chci i mleko, nakonec naleje.

Hodinu pred vykopem jsem si stopnul taxi a jeho ridic kupodivu vedel, kde je Complexe Al Amal, tak jsem bez problemu za 10minutek byl na miste. Koupil jsem si listky, jelikoz dopredu se koupit nedaji. Nastesti je jich vzdy porad dost. I kdyz uz od prvniho dne bylo na centru ze 70% zaplneno (odhadem cca 3 tisice). Obecenstvo ale tvorilo vetsinou nejake ty skoly a organizace. Dnes se totiz na centru hraly tri singly a v kazdem byl jeden domaci hrac. Hraje se i na dalsich trech kurtech s malinkatejma tribunama. Ty ale stacej, ponevadz na tyto kurty nechodi ani noha, krom me. Maximalne na Ferrera se bylo podivat cca 20 lidi.

Po skonceni posledni dvouhry se vsichni vydali na cestu domu a tak byl nadlidskej ukol sehnat si taxi. Tak jsem to po pul hodine stopovani vzdal a vydal jsem se podle mapky, kterou jsem dostal na recepci v hotelu, pesky. Sel jsem cca hodinu a ctvrt nejiste cesty, jestli vubec jdu spravnym smerem, az jsem dorazil na zname misto, kde bylo od hotelu co by kamenem dohodil. Pote jsem si zasel na veceri nepochopitelne do nejake vietnamske restaurace, kde jsem si jako absolutni neznalec francouzstiny pokecal s jejim majitelem a najedl jsem se na doporuceni nejakeho klasickeho morskeho jidla. Tak uvidime, co to se mnou do zitrka udela.

Ziadi – O.Rochus

Marocan je jeste docela slabouckej. S tim backhandovym obourucnym drzenim s rukama daleko od sebe diru do sveta neudela. Zapas byl velice pomalej s dlouhyma vymenama, ale udery na jistotu a ani jeden nedokazal vice pritlacit. Moc se na to nedalo koukat. Ziadi se od druheho setu potacel s fyzickou, na kterou taky dojel.

Vliegen – Gicquel

Vliegen je mentalne spatnej. V dulezitych momentech vzdycky vymyslel nejakej nesmysl a z 90% vzdycky spatne. Nedokazal se soustredit po celej zapas stejne. Gicquel zahral takovej prumer.

Ferrero – Ch.Rochus

Skvela antukova hra. Videl jsem Juana takhle nazivo prvne. Rochuse rozebral stridanim stran a zaroven kratkych a dlouhych balonku. Rochus nic nemohl ani vymyslet, jen se snazil co nejvice vracet.

Devilder – Koellerer

Jen jsem dosednul uz tam Koellerer kricel jak na lesy. Aspon bylo o zabavu postarano. Od zakladni cary skvelej tenis plny tvrdych uderu. Rozhodovaly malickosti a rekl bych ze vyhral stastnejsi, hlavne ve druhem setu, ktery jsem videl. Zadny vypousteni, jen si Koellerer stezoval na svoje nohy :)

Andreev – Chaki

Chaki byl dneska nejlepsi ze vsech marockych hracu. Dost se podoba El Aynaouimu, teda aspon ucesem :). Kazdopadne Andreev nepodal svuj nejlepsi vykon a tak se hodne natrapil. Moc chyb udelal a Chakiho divaci hodne povzbuzovali. I to udelalo sve. Kazdopadne na konci uz Chakimu dochazel dech a snazil se vymeny rychle ukoncovat, coz nebylo to prave…

Ramirez H. – Schuettler

Rainer byl dneska na siti takrka nulovej. Nekolikrat si pripravil krasnej utok a pak kdyz mel nalito na voleji, tak to vetsinou skoncilo prinejlepsim plachtou. Hidalgo hral 90% kurtu forehand, ale nechapu, kdyz backhand mel taky skvelej. Byla to od nej typicky antukova hra s maximalnim topspinem.

45



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)