Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Zpráva prezidenta ČTS k současné situaci

napsal briza 04.11.2020

Vážení tenisoví přátelé, 22. října 2020 jsem Vás informoval o naší snaze hledat cesty, (a pokud možno nalézt), ze stávající mimořádně složité situace. Bohužel, situace je výrazně horší, restrikce tvrdší a dopady na nás všechny – krutější.

Ivo Kaderka

V dobré víře a s upřímnou snahou vyslechnout všechny argumenty. (oprávněné a skutečné), a pojmenovat zásadní problémy, jsem se s řadou z vás potkal. Desítky telefonátů např. na téma „nafukovačky“ probíhaly téměř denně. Zcela chápu v jak složité, až bezvýchodné situaci jste se ocitli a vaše názory beru za své. Ani já nedokáži pochopit – podle vás (nás) – zcela nelogické nařízení – uzavřít nafukovací haly.

Tak jako vy, i já dobře vím, že cirkulace čerstvého vzduchu v nafukovací hale je mnohonásobně větší a lepší než v nákupním centru… V hale jsou dva lidé na ploše 800 m2…

V duchu našich debat a jednání jsem v pondělí 2. listopadu 2020 navštívil předsedu Národní agentury pro sport – Milana Hniličku. Pan předseda mě informoval o již zaslaných dopisech z tenisového hnutí, např. dopisu předsedy Pražského tenisového svazu Pavla Saice, a také o dopisu provozovatelů tenisových areálů.

K možnosti finančních kompenzací typu „COVID“ na úhradu finančních ztrát provozovatelů se předseda NSA vyjádřil velmi skepticky, neboť již nedisponuje žádnými volnými prostředky pro letošní rok.

Nicméně – NSA na cca leden 2021 potvrdila vypsání programu „Údržba a provoz“ do něhož by měly být promítnuty i náklady na provoz nyní ztrátových provozovatelů areálů a klubů.

Věřme, že „program“ bude mít pozitivní dopad na ty z vás, kteří mají nyní největší problémy.

Vážení přátelé, tahle doba je skutečně bezprecedentní a hlavně – turbulentní. To, co platilo včera, dnes neplatí. Co se včera muselo, se dnes nesmí a naopak.

Od dnešního dne mohou trénovat profesionálové… Od rána přicházejí maily a zvoní telefony, kdo je ještě profesionál a kdo už ne, kdo to určuje? A proč to je tak a ne jinak. A proč nemohou trénovat ti, kteří už jsou jednou nohou profesionálové, anebo se jimi stanou v nejbližší době, takže máme na stole další téma…

Víte, co je nejhorší? Že vám rozumím a chtěl bych vám vyhovět za každou cenu. Ale není jak. Nejsem to já, kdo určuje pravidla a kdo vydává COVID nařízení.

Jsem na vaší straně, dělám a udělám co můžu, ale, bohužel, na některé věci jsem i já krátký.

A to zcela.

COVID rozhodnutí změnit nedokáži, i kdybych, v mnoha případech velmi chtěl.

Váš

Ivo Kaderka

28



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)