Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Zimní Sparta Babytenis Masters vyhráli Nikolas Fedasko a Linda Fruhvirtová

napsal briza 30.03.2014

Závěrečný turnaj kategorie babytenis na TK Sparta Praha, který je vyvrcholením série několika turnajů v průběhu zimní sezóny, vyhráli Nikolas Fedasko (2005) a Linda Fruhvirtová (2005). Závěrečného turnaje se zúčastnilo nejlepších 10 chlapů a 10 dívek. Ve finále turnaje chlapců porazil Nikolas Fedasko Jakuba Menšíka 6:3 a ve finále dívek porazila Linda Fruhvirtová svou mladší sestru Brendu (2007) 6:3.

Fedasko, Fruhvirtová

Nikolas Fedasko vyhrál Sparta Prince Babytenis Masters zaslouženě. Do finále proti Jakubovi Menšíkovi nastupoval s negativní vzájemnou bilancí. Klíčové bylo vítězství v prvním gemu, kde obrátil z 0:40. Z Nikolase spadla nervozita a začal svého soupeře tlačit a především výborně fungoval jeho bekhend po lajně, kterým udělal spoustu bodů. Nikolas Fedasko vyhrál 6:3. Motivací pro něj jistě byl i slib otce, že v případě vítězství syna na Masters přestane kouřit. Tomu říkám pozitivní motivace :-)

V kategorii dívek Linda Fruhvirtová v semifinále čelila mečbolu Nikoly Bartůňkové, která za stavu 5:4 měla při svém podání výhodu, ale udělala dvojchybu. Další šanci už Linda své soupeřce nedala a postoupila do finále. Překvapením byl postup Brendy Fruhvirtové do finále. Sesterské finále si užili všichni kromě rodičů Lindy a Brendy (jestli mi rozumíte). :-)

Lukáš Březina

Fedasko, Fruhvirtová Linda a Brenda Fruhvirtová DSC 5851 DSC 5842 DSC 5827 DSC 5856 
74



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)