Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Vítězství Jakuba Eisnera v Bergheimu

napsal tipmaster 15.07.2007 Štvaničtí hráči ve složení Jakub Eisner, David Šimůnek, Jan Zedník a Matěj Mareš se pod vedením trenéra Dana Filjo zúčastnili v rakouském Bergheimu turnaje Tennis Europe do 14 let kategorie 2. Jakubovi Eisnerovi se podařilo start v turnaji proměnit zaslouženě ve vítězství a postup na žebříčku TE ze 120. na 60. místo.

První a druhá kola turnaje byla vlivem deštivého počasí odehrána v hale. Všichni naši hráči zvládli postup do druhého kola. Tam na Matěje Mareše čekal druhý nasazený Chorvat Pavič, po vyrovnaném 1. setu musel Mareš vzdát pro bolest v lokti. David Šimůnek vybojoval první set 6/3, výpadek v druhém setu už nedokázal dohnat a ve třetím setu podlehl 4/6 Novakovi z Rakouska.

Do čtvrtfinále přešel Jakub Eisner přes Angličana Watkinse po setech 4/6 6/0 6/0. Jan Zednik skončil před bránami čtvrtfinále na raketě Slovenského hráče Čižnara 2/6 5/7. Eisner dělovým servisem a forhendem porazil dalšího Chorvata Cutura 7/5 6/3. V semifinále ho čekal první nasazený a 6. hráč evropského žebříčku Slovák Horanský. Rychlé vedení v prvním setu 5/0 zajistilo dostatek klidu na proměnění 5. setbalu na 6/3. Ve druhém setu Eisner otočil nepříznivý vývoj zápasu z 2/4 na 7/5. Ve finále se Jakub Eisner utkal s 2. nasazeným Pavičem. Vyrovnaný první set rozhodl při malém zaváhání soupeře hned 1. setball (6/4). Ve druhém setu Eisner prohrál dvakrát servis a set 2/6. Ve 3. setu za stavu 3/2 Eisner zariskoval dvakrát return z bekhendu a získal break na 4/2. Za stavu 5/4 podával na vítězství a vítězným forhendem proměnil druhý matchball.

Jakubovi Eisnerovi gratulujeme!!!

37



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)