Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

TK Sparta Praha:
Vítězové Masters Petr Brunclík a Nikola Bartůňková

napsal TK Sparta Praha 15.09.2015

Dne 13.9.2015 se uskutečnilo Sparta Prince Babytenis letní Masters. Jako vždy jsme hráče rozlosovali do čtyř skupin. Dvou dívčích a dvou chlapeckých po pěti hráčích. V modré se představil Filip Hanzelín, Zdeněk Korec, Jiří Pokorný, Šimon Žák a Daniel Bien.  V zelené skupině hráli Petr Brunclík, Jonáš Kučera, Robert Němeček, Vojtěch Němec, Lukáš Holub. V červené skupině se představily Sára Bejlek, Viki Starečková, Stela Jěžková, Nela Charvátová a Eliška Kotrčová. V poslední žluté skupině bojovaly Nikola Bartůňková, Brenda Fruhvirtová, Barbora Michálková, Kateřina Beranová a Magdaléna Smékalová. 

 Za krásného letního počasí se do semifinálových bojů probojovali Hanzelín s Němcem a Brunclík s Korcem. Z dívek pak Bartůňková se Starečkovou a B. Fruhvirtová se Sárou Bejlek. Po dohrání skupin a obědě, byla pro děti připravena, tentokrát soutěž, kterou vyhrála žlutá skupina. Poté byla pro děti připravena tradiční exhibice Giant racket a dovednostní soutěže s Andrejem Pomahačem a značkou Prince. Za velmi hlučné a bojovné atmosféry jsme si s Petrem Otradovským poradili s chlapci, ale na dívky jsme už nestačili.

Do finále se pak probojovali Petr Brunclík, který poměrně hladce porazil Korce 6-2 a Hanzelín, který přehrál Němce 6-4. Ve finále pak obhájil titul domácí Petr Brunclík 6-4 nad Hanzelínem. V dívkách nastoupily v semifinále B. Fruhvirtová s Bejlek a podlehla jí 6-7, v druhém semifinále pak přehrála Bartůňková Starečkovou 6-2. První titul z Masters si nakonec zaslouženě odvezla Nikola Bartůňklová, která vyhrála 6-4.

Chtěl bych touto cestou poděkovat všem hráčům, rodičům za projevenou přízeň, všem sponzorům, značce Prince a realizačnímu týmu, který se o tento projekt dlouhodobě stará.

Minitenis

Vítězem Sparta Prince Minitenis Masters letní tour se stal zaslouženě Mathias Škrlík, který ve finále porazil dva nula na sety Jana Šidlíka.

Petr Luxa

40

Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter

Tagy 


POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)