Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

V šesti v autě

napsal tipmaster 10.10.2005 V roce 2003 jsem byl v Pardubicích na Juniorce a byli jsme se večer najíst v centru. Petr Vojtíšek bral auto, což bylo fajn, protože z kolejí do Macdonalda to dobrý kilometr je. Tam jsme ještě potkali pár hráčů, kteří chtěli vzít autem zpátky na kolej. Ale bylo nás dohromady 6. Petr Vojtíšek
Petr Vojtíšek

Vojcek na to, že v šeti se tam nevejdeme. Ondřej K. se nabídnul, že tedy půjde do kufru. Všichni souhlasili, my jsme nasedli, Ondra K. vlezl do kufru a jelo se. Možná holky na zadních sedadlech neměly řvát z okénka a Vojcek mohl jet pomaleji po hlavní třídě. Nicméně se za nás za chvilku pověsili policajti.

Holky přestaly řvát z okýnek, Vojcek zpomalil a jen jsme jeli a čekali až policajti pustí stopku a modrá světla. Ale oni nic, jen jeli za námi. Tak jsme nevěděli co dělat, tak jsme také jen jeli pořád dál, až jsme se skoro dostali ven z města. Dostali jsme se na kruhový objezd u Bauhausu nebo co to tam je, tam jsme to zase obrátili a jeli zpátky. A policajti pořád nic, jen jeli za námi. Tak jsme dojeli je studentským kolejím a tam zastavili. Policajti samozřejmě taky.

Vojcek na policistu, jestli je nějaký problém. Policajt na to, že opravdu máme problém. A prý, jak to, že spolujezdci se vyklánějí a řvou z okének? Vojcek na to, že neví o čem policajt mluví. Policajt zbrunátněl a zeptal se Vojcka, jestli top myslí vážně. Vojcek pořád dělal, že nechápe, tak policajt přitvrdil a povídá: „Tak jestli nevíte o čem tady mluvím, tak si pojďme popovídat o tom frajerovi, co je v kufru“.

No a to Vojcek hned věděl, že je zle, tak změnil a okamžitě navrhoval domluvu. Policajt na to reagoval tak, že nechal povolat další hlídku, která Vojcka nechala dýchnout. Mezitím Ondra K. vylezl z kufru. Žádný alkohol nebyl, což bylo asi jediné štěstí.

Každopádně nás ta projížďka městem vyšla na 2 tis.

Co jsem ale nepochopil, proč ty policajti za náma jezdili přes půl města. Kdybychom tenkrát nakonec nezastavili, tak by za námi vůz policie asi jezdil dokud by nám nebo jim nedošel benzín. Nevim, fakt jsem to tehdá nepochopil.

Petr Vojtíšek hrál následující den jako druhý nejvýše nasazený hráč singla s Lukášem Maršounem a prohrál ve dvou setech. Maršoun potom překvapivě vyhrál celou Juniorku.

Lukáš Březina

55



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)