Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Domluvte si včas hostování, soutěže družstev se blíží

napsal briza 13.02.2018

Blíží se letní tenisová sezóna a s ní soutěže družstev. Pokud chcete hrát soutěže družstev a váš mateřský klub nesestaví družstvo nebo naopak s vámi do družstva nepočítá, můžete využít možnost zahrát si družstva v jiném klubu. K tomu je potřeba si domluvit hostování. Hráč může hostovat maximálně do dvou věkových kategorií. Např. mladší žák ze Sparty může hostovat v kategorii ml. žáků do Prostějova a v kategorii st. žáků do Přerova. Hostování platí pouze pro aktuální sezónu a hráč je stále hráčem svého mateřského klubu.

Lukáš Březina

Žádost o hostování hráč vytvoří v Informačním systému v termínu 1.-10. března 2018. Pokud žádost schválí mateřský i nový klub, pak již zbývá do 15. března uhradit poplatek 300 Kč a je hotovo.

Možnost hostovat bude velmi důležitá pro hráče kategorie minitenis a babytenis, kteří od letošní sezóny mají klubovou příslušnost = jsou tedy na soutěže družstev vázáni v klubu, který si zvolili. Může se však stát, že klub v kategorii minitenis resp. babytenis nemá dost hráčů na vytvoření družstva. V takovém případě by si kluboví hráči nemohli zahrát soutěže družstev. Právě proto je tu možnost hostovat do jiného klubu, kde družstvo sestaví.

Zjistěte si tedy včas, jestli váš mateřský klub sestaví družsvo a pokud ano jestli s vámi počítá do družstva. Pokud ne, obvolejte si jiné kluby, jestli by o vás neměli zájem. Pokud zájem bude a mateřský klub nebude mít námitky, tak si v termínu 1.-10. března 2018 vytvořte žádost o hostování.

V případě dotazů k hostování kontaktujte paní Alenu Brožovou na tel.: 222 333 423 nebo e-mailem na: alena.brozova@cztenis.cz.

Napsal Lukáš Březina

47



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)