Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

TE 2012: Liberec - Mariánské Lázně 5:4

napsal houba 14.12.2012

Ve druhém utkání liberecké skupiny se střetl domácí celek LTK Liberec s Mariánskými Lázněmi, které již mají na kontě jednu porážku. Domácí favorité nastoupili ve vyrovnané sestavě v čele s Benjaminem Beckerem. Mariánským Lázním zase hrál do karet fakt, že hráči již mají za sebou ostrý zápas z předchozího dne a byli tak rozehraní. Po dvouhrách sice vedl Liberec 4:2, ale rozhodnout nakonec musel až match-tiebreak závěrečné nervydrásající čtyřhry mužů.

LTK Liberec

LTK Liberec – Mariánské Lázně 5:4

Schmid (Liberec) – Salaba (Mar. Lázně) 6:1 6:2
Domácí střelec nedal pasivněji hrajícímu soupeři moc šancí a od začátku do konce utkání diktoval hru svým nátlakovým tenisem.

Cadantu (Liberec) – Camerin (Mar. Lázně) 6:7(6) 6:4 7:6(5)
Rumunka začala zápas nervózně a příliš opatrně, čehož Camerin využila, byla aktivnější a držela náskok. Ten držela do stavu 7:6, 4:1, ale Cadantu si bojovností vynutila třetí set. Ten byl vyrovnaný a štěstí nakonec více přálo domácí posile. Camerin ale předvedla houževnatější a bojovnější výkon, než předchozí den proti Jihlavě.

Majšajdr (Liberec) – Polánka (Mar. Lázně) 6:2 6:0
Majšík dobře servíroval, hrál svoji agresivní hru na dva údery a soupeře prakticky vystřílel z kurtu. Polánka si náladu spravil ve čtyřhře, kde spolu s Cipollou překvapivě zdolali Majšajdra se Schmidem.

Mayr-Achleitner (Liberec) – Laurendon (Mar. Lázně) 7:6(4) 2:6 2:6
Anais Laurendon je typicky halová hráčka, které liberecký rychlý povrch seděl, May naopak údery hodně liftuje a píšou hlavně na antuce. Přesně tak i zápas vypadal, Laurendon byla odvážná a zaslouženě vyhrála.

Ignatik (Mar. Lázně) – Haider-Maurer (Liberec) 6:4 2:6 7:6(3)
Ignatik opět předvedl velice solidní výkon jako v předchozím utkání s Jihlavou, žádný míč nedal zadarmo a Haider-Maurera naopak potopilo několik zbytečných chyb v koncovce. Sebevědomí Ignatika vyvrcholilo v závěrečné rozhodující čtyřhře, kde měl spolu se Salabou tři mečboly na Beckera s Haider-Maurerem.

Becker (Liberec) – Cipolla (Mar. Lázně) 6:0 6:4
Hvězda dne Benjamin Becker vlétl do zápasu jako vítr, výborně servíroval a chodil si pro body. Cipolla po zkušenosti z předešlého zápasu vyměnil boty a na jeho pohybu to bylo znát. Ve druhém setu přinutil svojí bezchybnou defenzivou soupeře k více chybám, Becker si ale závěr pohlídal.

Cadantu/Mayr-Achleitner – Camerin/Laurendon 6:4 4:6 6:10
Čtyřhra jako na houpačce, nejdeblovější byla Anais Laurendon. Tímto bodem stáhli Mariánky vedení Liberce na 3:4.

Majšajdr/Schmid (Liberec) – Cipolla/Polánka (Mar. Lázně) 4:6 2:6
Favorizovaní Majšajdr se Schmidem byli zaskočeni deblovým pojetím soupeřů, kteří hráli naprosto bez respektu. František Polánka podal výborný výkon a přiblížili Mariánské Lázně k senzačnímu obratu.

Becker/Haider-Maurer – Ignatik/Salaba 6:7(4) 7:6(6) 10:3
Kdo by čekal jednoznačnou záležitost, tak byl rychle vyveden z omylu. Nabuzený Ignatik hrál jako zvíře a Salaba mu dobře sekundoval. Naopak liberečtí byli slabší na returnu a často se o šance připravoval svými školáckými chybami. Mariánské Lázně byly jeden fiftýn od senzace, když Igantik se Salabou měli 6:3 v tiebreaku druhého setu. První dva mečboly odvrátili domácí dobrým servisem a při třetím mečbolu vyhráli přestřelku na síti. Nakonec se zázrak nekonal a radovali se domácí.

TK Spartak Jihlava Karolína Plíšková, Kristýna Plíšková Vaňková, Zakopalová Robin Bulant Stephanie Foretz Gacon Stephanie Foretz Gacon 
52



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)