Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

TE 2012: Liberec - Jihlava 5:4

napsal houba 15.12.2012

V závěrečném utkání liberecké skupiny se rozhodovalo o tom, kdo vyhraje skupinu a postoupí do Přerova. Vývoj byl podobný jako s Mariánskými Lázněmi, Liberec vedl 4:2 po singlech, přesto se muselo do čtyřher, které těsně vyšly Liberci. Liberec porazil Jihlavu 5:4.

LTK Liberec

LTK Liberec – TK Spartak Jihlava 5:4

Becker (Liberec) – Westerhof (Jihlava) 6:3 6:1
Benjamin Becker byl po celý zápas ve všem lepší, lépe servíroval, útočil a méně chyboval. Hra Westerhofa je postavena na vysokém riziku, ke kterému dnes však neměl moc šancí se dostat.

Vrljic (Jihlava) – Cadantu (Liberec) 6:4 6:1
Ana Vrljic hrála pestrý celodvorcový tenis a výměny rozbíjela vynikajícím čopovaným bekhendem. Soupeřka naopak předvádí spíše obranný styl, který dnes na solidně hrající Chorvatku nestačil. Ve druhém setu to byla víceméně jednoznačná záležitost.

Majšajdr (Liberec) – Friedl (Jihlava) 6:0 7:5
Domácí hráč hrál od začátku utkání velice razantně a nedal Friedlovi nejmenší šanci cokoliv vymyslet. Ve druhém setu si ale jihlavský matador dokázal držet podání a zápas nakonec zdramatizoval.

Mayr-Achleitner (Liberec) – Evtimova (JIhlava) 6:4 6:2
Pro Diu Evtimovou to byl první ostrý zápas na libereckém koberci a začátek jí rychle utekl. Pak ale srovnala na 4:4, ale několika zbytečnými chybami darovala soupeřce set. Mayr má rychlý švih na obou úderech, hrála přesněji a soupeřku nutila běhat.

Sikora (Jihlava) – Haider-Maurer (Liberec) 6:3 7:5
Sikora předvedl výborný výkon, dobře servíroval a ve výměnách soupeře přehrával dobrou defenzivou. Rakušana držel nad vodou především servis, o který přišel za stavu 5:5 ve druhé sadě. Sikora získal cenný skalp.

Schmid (Liberec) – Bulant (Jihlava) 6:1 6:2
Dá se říci, že Michal Schmid vystřílel Bulanta z kurtu. Jihlavský hráč nestíhal bomby, které ze své rakety Schmid vypouštěl, a i když předvedl solidnější výkon, než první den, nestačilo to.

Vrljic, Evtimova (Jihlava) – Cadantu, Mayr (Liberec) 6:4 2:6 10:7
Ženská čtyřhra měla dobrou úroveň, nejdeblovější byla Ana Vrljic, která předvedla výborný přehled a cit pro volej. Ve druhé setu při shodách přálo štěstí více libereckým hráčkám, které si tak vynutily super-tiebreak. V něm zahrála Evtimova několik skvělých liftovaných volejů a přidala třetí bod pro Jihlavu.

Becker, Schmid (Liberec) – Friedl, Sikora (Jihlava) 6:1 3:6 10:7
První set jednoznačně pro liberecké, ve druhém ale pohledný tenis a obrat, který došel do super-tiebreaku. V něm ztratili jihlavští vedení 2:0 prohrou sedmi bodů v řadě. Nutno ale říci, že si všechny uhráli domácí sami.

Westerhof, Vesecký (Jihlava) – Haider-Maurer, Majšajdr (Liberec) 6:2 6:6 (3:2) ret.
Průběh prvního setu obdobný s druhou čtyřhrou, ve druhém setu se Jihlava rozehrála a držela podání. K brejkům se ale vlivem skvělého podání především Majšajdra prakticky nedostala. Utkání byo za stavu 3:2 v tiebreaku druhého setu skrečováno domácí dvojicí.

TK Spartak Jihlava Karolína Plíšková, Kristýna Plíšková Vaňková, Zakopalová Robin Bulant Stephanie Foretz Gacon Stephanie Foretz Gacon 
Mariánské Lázně - Jihlava 3:6 Komentáře
Lasvit - Pardubice 9:0 Komentáře
Neridé - Lasvit 4:5 Komentáře
Liberec - Mariánské Lázně 5:4 Komentáře
Neridé - Pardubice 5:4 Komentáře
Liberec - Jihlava 5:4 Komentáře
Prostějov - Sparta 6:1 Komentáře
I.Čltk Praha - Přerov 4:5 Komentáře
50



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)