Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Svijany Open 2022: Nouza se probojoval do hlavní soutěže, Paulson do druhého kola

napsal briza 01.08.2022

Nouza – Fanselow 4:6, 6:3, 7:6(8). Petr Nouza (1998, ATP 674) se postaral o dramatické chvíle ve finále kvalifikace, kde se utkal s Němcem Sebastianem Fanselowem (1991, ATP 277).

Andrew Paulson

Nouza měl první mečbol za stavu 5:4 ve třetí sadě, ale zahrál příliš opatrně a tak nakonec zápas dospěl do tiebreaku. Tiebreak třetí sady jakoby charakterizoval celý zápas. Kvalitní výměny střídaly naprosto zbytečné chyby. V tiebreaku Němec za stavu 4:5 pustil Nouzu ke dvěma mečbolům v řadě svou druhou dvojchybou v tiebreaku. První mečbol při servisu Němce nedostal Nouza šanci. Druhý mečbol v řadě a na svém servisu Nouza zahodil dvojchybou. Nouzu to však nezlomilo a esem si zajistil další mečbol. Ani ten však neproměnil. Naštěstí pro něj, pomohl soupeř dvěma chybami a Nouza si mohl vítězně zakřičet.

Nouzovi dnes moc nešel první servis (na jeho poměry), soupeř našel způsob jak druhý kick-servis returnovat. Od základní čáry byl paradoxně dnes Nouza nebezpečnější z bekhendu než z forhendu, který byl spíše přelift a neletělo to.

Ale co už, počítá se vítězství. Petr ze sebe setřese dnešní nervózní zápas a zítra na to vlítne jak ho známe, tedy servis a bomba do rohu.

V prvním kole hlavní soutěže ho čeká Rakušan Gerald Melzer (1990, ATP 181).

Paulson – Krutykh 6:3, 6:7(10), 6:4
Andrew Paulson (2001, ATP 415) startuje na libereckém challengeru na divokou kartu a vede se mu dobře. V prvním kole porazil Ukrajince Krutykha 6:3, 6:7(10), 6:4.

Paulson byl celý zápas lepším, komplexnějším hráčem. Hrál důrazně a dobře servíroval. I když se mu nepovedlo zápas ukončit ve druhé sadě, tak v rozhodující sadě si vybudoval pohodlný náskok 5:2 s dvěma brejky. První pokus doservírovat zápas sice nevyšel, ale druhý pokus za stavu 5:4 vyšel a Andy Paulson si zahraje druhé kolo libereckého challengeru proti lepšímu z dvojice Ajdukovič – Kopřiva.

V úterý se na dvorcích LTK Liberec představí hned 7 českých hráčů:
Lehečka-Kuhn
Kopřiva-Ajdukovič
Forejtek-Roca Batalla
Nouza-Melzer
Macháč-Ofner
Siniakov-Alvarez Varona
Vrbenský-Marozsan

DSC 5072 DSC 5553 DSC 5509 Petr Nouza Petr Nouza DSC 5272 
10



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)