Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Svijany Open 2020: Siniakov v kvalifikaci porazil Štylera

napsal briza 27.07.2020

V pondělí 27. července začal kvalifikací turnaj mužů a žen v Liberci pod názvem turnaj solidarity a naděje ČTS by MONETA – Svijany Open 2020. Hlavní soutěž začíná ve středu. A co se dělo dnes zajímavého? Čtěte níže. Výsledky, seznamy účastníků, program dne.

Daniel Siniakov

Staněk – Jermář 6:2, 6:0
Robin Staněk byl celý zápas v tlaku, jeho útoky směřovaly především do bekhendu soupeře, který je nebyl schopen odrážet čopem. Jermář celkem slušně servíroval.

Laboutková – Šmejkalová 3:6, 7:6, 10:7
Aneta Laboutková asi vstala špatnou nohou z postele, protože to byla v prvním setu chyba za chybou a soupeřka jen sbírala levné body. Dobře hrající Šmejkalová měla set, 5:4 a servis, ale Laboutková míče více podržela ve výměně a Šmejkalová se vystřelila. Druhý set dospěl do tiebreaku, který pro sebe urvala Laboutková a velký boj obě svedly i v rozhodujícím match-tiebreaku, který vyhrála Laboutková. Šmejkalová má kvalitní bekhend z levé nohy. Laboutková soupeřku ničila krátkým bekhendovým krosem. Pěkný zápas.

Vlkovská – Pulchartová 6:0, 6:1
Veronika Vlkovská je na antuce jako doma. Navíc má nahráno hodně zápasů v této podivné sezóně. Dnes nebylo co řešit. Hra Vlkovské byla kvalitnější a a Veronika se i výrazně lépe pohybovala.

Paroulek – Pecák 6:2, 6:3
Tadeáš Paroulek předvedl dobrý výkon stejně jako jeho soupeř. Paroulek má na obou základních úderech více spinu, což mladému Pecákovi vadilo. Přesto však ukázal, že tenis umí.

Kodat – Nouza 6:1, 6:2
Toby Kodat byl zcela jistě dobře takticky připraven na zápas svým otcem, který ho na turnajích po Česku doprovází. Kodat dobře mixoval returny v kurtu a od zadní plachty. Dařilo se mu pochytat první bombu Nouzy a pak už ukázal i svoji šikovnost na prohozu nebo lobu. Nouza hrál to svoje, ale dnes to prostě nepsalo.

Kubáňová – Palicová 6:3, 6:3
Karolína Kubáňová dnes předvedla velmi dobrý výkon. Velmi dobře se pohybovala a hrála tzv. rozesírku: jeden rychlý míč, pak kopec, pak úhel, pak stopbal nebo šla překvapivě na síť. Palicová se vůbec nedostala do rytmu. Kubáňová dnes měla asi jediné slabé místo a to byl druhý servis, který jak se říká „letěl zápornou rychlostí“. Bohužel Palicová to netrestala a ve výměně pak už byla horší.

Tomajková – Petruželová 6:0, 6:0
Kristýna Tomajková na mě udělala velký dojem. Hrála bezchybně, výborně se pohybovala a navíc byla velice nebezpečná. Lucie Petruželová nehrála špatně, ale když si připravila útok a šla na síť, tak dostala brutální prohoz. Když se hrála výměna, tak dostala stopbal metr za síť. Takže pozor, Tomajková má formu jako hrom a za dva týdny se hraje silně obsazená Pardubická juniorka, kde Kristýna asi nebude nasazená, takže možná bude legrace už v druhém kole.

Michnev – Nicod 6:4, 6:4
Nicod podal slušný výkon proti ostřílenému borci Michnevovi, bohužel v důležitých chvílích zahrál lépe Petr Michnev a to rozhodlo.

Siniakov – Štyler 7:5(5), 6:2
Daniel Siniakov je komplexní hráč, který dnes podal velmi dobrý bojovný výkon. V první sadě dostal zkušenějšího Štylera do tiebreaku. První setbol měl Siniakov při svém podání za stavu 6:4, ale vrátil do hry Štylera dvojchybou. Štyler svůj dluh ale obratem splatil na druhém setbolu Siniakova, když po druhém servisu šel na sít a musel hrát těžký volej, který neměl ani razanci a ani umístění. Siniakov něchtěl prohazovat, tak forhend napálil Štylerovi na tělo a jeho projektil trefil terč přesně. V prvním gemu druhé sady sice Siniakov dlouho bojoval o svůj servis, ale těžké chvíle zvládl. Pak už byl Siniakov lepším hráčem a Štylera dvakrát brejknul a svůj servis držel.

Napsal: Lukáš Březina

Další výsledky:
Janatová – Klimovičová 2:6, 6:3, 10:6
Reček – Velík 7:6, 6:3
Pospíšil – Bartoň 7:6, 6:2
Břečková – Přádová 7:6, 6:2
Tomanová – Mandelíková 6:0, 6:2
Duda – Langmajer 6:1, 6:2
Nosková – Hindová 6:2, 6:0

20



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)