Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

LTK Liberec:
SVIJANY OPEN 2015

napsal LTK Liberec 21.07.2015
Svijany 2015
Svijany 2015

Od 1. srpna se můžeme těšit na třetí ročník SVIJANY OPEN. Úspěšný turnaj se stal již nedílnou součástí série ATP challenger.

Tradičně se u nás představí tenisté kolem první světové stovky. Mezi hráči je turnaj velice oblíbený. První nasazený, Steve Darcis ( ATP 76.), u nás hrál už loňský ročník a velice si pochvaloval prostředí a atmosféru turnaje a i to ho přimělo dát přednost Liberci před souběžně hraným turnajem ATP v rakouském Kitzbuhelu. Finalista minulého ročníku – Argentinec Horacio Zeballos (ATP 136.) se také přihlásil a při žádosti o ubytování podotkl, že se už velmi těší na krásné město Liberec a perfektní turnaj. Vítěz loňského ročníku, Slovák Andrej Martin, je také na listu přihlášených. Z Českých hráčů se představí Adam Pavlásek ( ATP 162), který je jedním z adeptů na letošní titul. Dále se můžeme těšit na Honzu Mertla ( ATP 209) a doufáme, že se do hlavní soutěže z kvalifikace prokouše i Jan Šátral ( ATP 264), který letos podává skvělé výkony. Do turnaje zasáhnou i Liberecké naděje Michal Schmid ( ATP 470), Dominik Suč ( ATP 700), Jan Kunčík ( ATP 1000) a samozřejmě obhájce loňského titulu ze čtyřhry Roman Jebavý ( ATP 105 – ve čtyřhře).

Ve stejném termínu se hrají dva turnaje série ATP challenger. První hostí známé Italské středisko sportu Cortina d´Ampezzo a druhý turnaj se hraje ve Španělské Segovii. Cut Libereckého challengeru se zastavil na ATP 239. V Cortině mají o 10 míst horší a v Segovii, hrané na tvrdém povrchu, se pohybuje cut kolem 300. místa. 

58

Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter

Tagy 


POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)