Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Starší žáci na MČR stříbrní

napsal tipmaster 03.09.2007 Po zlatých medailích našich mladších žáků se na MČR starších žáků v Rakovníku s napětím očekával další dramatický souboj mezi týmy ze Štvanice a z Prostějova. Očekávání se naplnilo, postupy obou týmů do finále byly velmi hladké a tentokrát byl v napínavé koncovce šťastnější moravský tým a zvítězil 5/4.

Družstvo pod vedením trenérů Luboše Štycha a Daniela Filjo bylo složeno z hráčů Lukáš Vrňák, Tomáš Pitra, Miroslav Malý, Jan Zedník, Jakub Eisner, David Šimůnek, Zarina Diyas, Veronika Bacíková, Nathálie Becková, Petra Rohanová.

Ve finále proti celku TK Agrofert Prostějov se na postu jedniček opakovalo nedávné finále z Mistrovství ČR jednotlivců – se stejným výsledkem, Vrňák porazil poměrně hladce Veselého. Pitra se slovenskou posilou Prostějova Horanským držel vyrovnaný zápas a podlehl 4/6 4/6. Diyas s Vágnerovou musela překvapivě odvracet mečbol za stavu 3/5 a 30:40 ve 3. setu, přesto zápas nakonec vybojovala.

Do dalších zápasů zasáhli Malý proti Rumlerovi, zápas se hrál v režii soupeře, který diktoval tempo hry. Eisner proti hostujícímu Prokopovi doplatil na ztrátu formy ze zimní a začátku letní sezóny. Rohanová proti Markové vybojovala důležitý bod, který stanovil stav po singlech na 3/3.

Do čtyřhry nastoupili Vrňák, Pitra proti dvojici Veselý, Rumler a v rychlém zápase přehráli soupeře hladce 6/3 6/0. Eisner, Malý nestačili na Horanského s Prokopem. V rozhodujícím zápase se za stavu 4/4 utkaly Diyas, Bacíková – Vágnerová, Marková. Zápas, který se hrál určitě pod obrovským tlakem, se rozhodoval v 1. setu, kdy naše hráčky za stavu 5/3 40:15 nevyužily dva setbally. Druhý set vyhrály a ve třetím rozhodly lepší nervy ve prospěch prostějovských dívek. Přesto našim hráčům gratulujeme za odvedené výkony, obrovskou podporu mezi sebou a skvělou partu!

Ve čtvrtfinále jsme přehráli družstvo TC-MJ Brno 7/2, v semifinále TK Neridé též 7/2.

29



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)