Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Rieter Cup 2010 - pondělí

napsal briza 30.06.2010

Nejvíce hráčů přijelo na letošní šampionát z Liberce. Ve dvouhře mužů jsme napočítali pět reprezentantů LTK Liberec (Majšajdr, Vojtěchovský, Brunclík, Vögeli a Cakl). Východočeský tenis zastupuje pouze Alan Brusenbauch (Česká Třebová). Ve dvouhře žen startuje trojice hráček TK Neridé (Jandová, Tůmová a Maříková). Východní Čechy tady mají bohatší zastoupení: Zuzana Skočdopolová a Petra Hynková (obě LTC Pardubice), Barbora Krtičková (TC Nové Město nad Metují), Lucie Šípková (TO TJ Tesla Pardubice) a Lenka Janošíková (TC Chrudim).

Brunclík, Vojtěchovský

Desítka nejvěrnějších
Nejčastějšími účastníky šampionátu jsou D. Novák a Ječmínek, oba však letos chybí, a tak svou bilanci 9 startů nerozšíří.

Sedmi účastmi se může pochlubit Fafl a Lustig, který v roce 2006 podlehl ve finále Šnobelovi a skončil druhý.

V kategorii žen patří primát Nekvapilové a Szafnerové s osmi starty, při jejich letošní neúčasti se na ně dotáhly Kriegsmannová se Skočdopolovou.

Nejstarší, nejmladší …
Nejstaršími hráči jsou Lukáš Vojtěchovský (LTC Liberec), kterému bylo v lednu 39 let a Alan Brusenbauch (TK Česká Třebová) – v září oslaví 33 let. Naopak nejmladším hráčem je Václav Šafránek (TC Brno), kterému bylo v květnu šestnáct!

Nejzkušenější tenistkou je Iveta Gerlová (TK Spartak Jihlava) – v červnu oslavila 26. narozeniny. Benjamínkem turnaje je Barbora Krejčíková (Slovan Ivančice), které bude v prosinci pouhých patnáct let!

48



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)