Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Poděkování do LTK Liberec

napsal briza 20.07.2017

Je to již pěkná řádka let, co se pohybuji po turnajích, jak v České republice, tak i po Evropě a to mi tak trochu dovoluje srovnávat. Turnaje jsou nejrůznějších kategorií a ve velmi různorodém prostředí. Rád bych touto cestou poukázal na nedávno skončené Mistrovství ČR 2017 v kategorii mladších žáků. Turnaj byl přidělen do LTK Liberec a to už samo o sobě slibovalo pěkné prostředí a velmi dobrou organizaci.

Filip Háva

Jsem rád, že má očekávání se nejenom naplnila, ale v mnohém i předčila. V první řadě stojí za zmínku nasazení rozhodčích na každé utkání od úvodního kola , jak ve dvouhře , tak i ve čtyřhře. Tato málokdy vídaná skutečnost přispěla k bezproblémovému průběhu celého turnaje. Bylo k vidění několik napomenutí za nesportovní chování a dokonce i několik trestných bodů. To nebývá na našich turnajích zvykem, vzhledem k absenci rozhodčích u dvorce všeobecně a jisté míře schovívavosti k mladým hráčům. Zde bylo názorně vidět, že tento postup svědčí jak hráčům, tak i samozřejmě hře samotné.

Bezchybné řízení turnaje, včetně organizace a možnosti rozehry na všech dvorcích před začátkem každého hracího dne, přispěla k dobrým výkonům. Začátek hracích dnů byl velmi rozumně posunut na 10h a pro turnaj se od osmifinále používaly pouze 4 hlavní dvorce ( podobně jako u turnajů ATP,WTA) a na ostatních se mohli hráči připravovat na své další účinkování v turnaji.

Perfektní bylo rovněž zázemí v místní klubovně. Prostorné šatny, precizně pracující servis dvorců, zajištěné vyplétání raket a nezbytné občerstvení v klubové restauraci (opět na velmi vysoké úrovni) vše jen podtrhlo.

Jmenovat jednotlivce, kteří se o nás takto postarali by bylo nefér (určitě bych na někoho zapomněl ) a tak bych rád poděkoval klubu LTK Liberec jako celku a popřál mnoho úspěchů do dalších tenisových let. Děkujeme!!

Filip Háva
F.H. TK Dobřichovice

36



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)