Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Pardubická juniorka 2019: Linda Fruhvirtová i Forejtek postoupili do osmifinále

napsal briza 12.08.2019

Nejvýše nasazení Jonáš Forejtek a Linda Fruhvirtová zvládli své úvodní zápasy. Zatímco Forejtek měl zápas celou dobu pod kontrolou, Linda Fruhvirtová se na vítězství nadřela. Hlavním tahákem dne byl zápas dvanáctileté Brendy Fruhvirtová s Adélou Dörreovou, který nakonec vyhrála Dörreová 7:5, 6:4. Výsledky: chlapci, dívky. Program: úterý. LIVESCORE. Fotogalerie.

Linda Fruhvirtová

CHLAPCI

Paulson – Nicod 6:1, 6:1
Andy Paulson se svoji čistou berdychovskou technikou úplně rozdrtil mladšího soupeře, který nestíhal rychlostně. V dalším kole Paulsona čeká Ondřej Horák.

Horák – Hegenbart 6:4, 6:2
Ondřej Horák byl aktivnějším hráčem a jeho údery byly důraznější. Hegenbart byl velmi solidní a odehrál dobrý zápas.

Pleva – Mrůzek 7:5, 6:4
Pleva se snažil hrát svůj tenis založený na dobrém servisu a rychlém forhendu. I když dnes Pleva hodně chyboval, tak zápas zvládl a zítra si zahraje s Válkem, který porazil Semeráka 6:3, 6:4.

Bartoň – Šmédek 6:4, 7:6(1)
V tomto zápase byla vidět výhoda nenasazených hráčů, kteří jsou z prvního kola rozehraní oproti nasazeným hráčům, kteří jsou předsazeni. Pěkný zápas pro sebe rozhodl emotivní Bartoň.

Jurajda – Vejšický 6:2, 7:6(5)
Jurajda hrál důrazněji, velmi dobře servíroval. V druhém setu se Vejšický již rychlým míčům od soupeře přizpůsobil, ale přesto druhý set ztratil v tiebreaku.

Forejtek – Praus 6:4, 6:0
Jonáš Forejtek se nepouštěl do žádných výměň vědom si své úderové kvality. Žádný hezký tenis to nebyl, ale k vidění bylo hodně velice rychlých forhendů z rakety Forejtka, jak by řekl klasik „Rachna kachna to to letělo“. Zítra ho čeká Jurajda.

Krumich – Zapský 6:7(3), 6:3, 6:0
Zapský dnes trápil Krumicha, kterého píchla vosa. Po prvním nepovedeném setu Krumich ukázal svou kvalitu a nakonec zápas zvládl ve třech setech.


DÍVKY

Dejnožková – Nová 6:2, 4:6, 6:4
Potkaly se dvě vysoké hráčky, které hrají rychlý tenis. Naprosto vyrovnaný zápas rozhodlo pár míčků a možná o trochu větší kvalita v delších výměnách Dejnožkové.

Dörreová – Fruhvirtová B. 7:5, 6:4
Adéla Dörreová zvládla psychicky náročný zápas proti dvanáctileté Brendě Fruhvirtové. Rozhodla asi větší palebná síla Dörreové, která měla více přímých bodů z podání a celkově větší tlak.

Pluhařová – Křenková 6:2, 6:2
Pluhařová dnes ukázala, jak dobře funguje její nepříjemný herní styl, kdy soupeřku nepustí do rytmu, často kombinuje lift a čop, dlouhé údery, úhly nebo stopbaly. Křenková by potřebovala hrát mnohem rychleji, aby Pluhařová nemohla hrát svou hru.

Nikolovová – Pokorná 6:4, 5:7, 6:4
Vanesa Nikolovová dnes předvedla velmi dobrý tenis, stejně tak Barbora Pokorná. Hrály se dlouhé svižné výměny. Pokorná se snažila leváckým forhendem vyhánět soupeřku úhlem mimo dvorec, ale Vanese ten bekhend z levé nohy dnes solidně letěl, takže to byly krásné výměny.

Csabi – Přecechtělová 6:0, 6:1
Krutý výsledek pro mladou Přecechtělovou, protože obraz hry tak jasný nebyl. Petra Csabi věděla, že soupeřka je šikovná a umí naplno využívat leváckých zbraní. Proto nastoupila agresivně, aby se hrálo podle jejích not. Ano, tak se hraje na leváky :-)

Fruhvirtová L. – Abeldinova 6:4, 6:4
Vídáme to tady celkem často, že papírový favorit nastoupí a začne hrát na jeden/dva údery, aby ukázal svoji převahu a soupeři ukázal, kdo tady má ten lepší žebříček. Problém je, když to padá všechno kousek do outu. A to se dnes stalo Lindě Fruhvirtové. Od začátku zápasu spousta chyb z prvního/druhého míče a za pár minut to bylo 1:4 a Abeldinova se o to ani moc nezasloužila. Potom Fruhvirtová začala hrát více výměny, skóre se začalo pomalu obracet na stranu favoritky, ale byla to pořádná dřina. Fruhvirtová soupeřku nakonec udolala ve dvou setech a má za sebou první vítězství na Pardubické juniorce. V dalším kole ji čeká Sabina Břicháčková.

Napsal: Lukáš Březina

Linda Klimovičová DSC 8627 Rozhodčí Hynek Bartoň Linda Fruhvirtová Silná, Nováková 
32



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)