Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Pardubická juniorka 2015: Semifinále dvouhry, finále čtyřhry

napsal briza 13.08.2015

Ve čtvrtek 13. srpna se odehrály čtvrtfinálové zápasy dvouher Pardubické juniorky 2015. Mezi chlapci Orlita porazil Vejvaru a Kopřiva Dudu. V kategorii dívek Machalová porazila Knutsonovou a Kudelová Pektorovou. Ve finále čtyřhry Rikl s Novákem porazili Motla s Hájkem 6:2, 2:6, 10:8. Čtyřhru dívek vyhrály Machalová a Kováčová, které porazily Heinovou a Pektorovou 6:7(7), 6:2, 10:6. Hrací plán: chlapci, dívky, program dne, livescore, stream.

Vít Kopřiva

Orlita dnes nezopakoval svůj nadlidský výkon ze zápasu proti Riklovi, přesto to na Lukáše Vejvaru stačilo. Lukáš Vejvara dnes neměl trpělivost vyměňovat s Orlitou a při pokusu o útok často chyboval. Výsledek: Orlita – Vejvara 6:3, 6:4.

Druhé semifinále ovlivnily zdravotní komplikace Filipa Dudy, kterého bodla na začátku zápasu vosa. Během zápasu se mu už objevili bolesti hlavy a za stavu 0:6 0:2 zápas skrečoval a odjel do nemocnice. Filipovi je už dobře, což je hlavní. Nicméně do finále postupuje Kopřiva.

Sabina Machalová byla mírnou favoritkou v zápase proti Knutsonové a vybojovala první set. V druhém setu Gábina Knutsonová zpřesnila a vyhrála ho 6:2. Ve třetí sadě to vypadalo na drama, ale za od stavu 2:2 Gábina udělala řadu chyb a rychle bylo 6:2 pro Machalovou.

V posledním semifinálovém zápase proti sobě nastoupily Hana Pektorová a Martina Kudelová. Podle očekávání Kudelová tvořila hru a Pektorová se bránila. Kudelová získala první set 6:4 a ve druhém setu pokračovala ve výborném výkonu. Za stavu 5:4 a 40:0 proměnila hned první mečbol a mohla se radovat z postupu do finále Pardubické juniorky.

Program na pátek 14.srpna 2015:
10:30 hod. Machalová – Kudelová
12:30 hod. Orlita – Kopřiva

Lukáš Březina

Magdaléna Pantůčková Magdaléna Pantůčková Kateřina Křížová Magdaléna Pantůčková Magdaléna Pantůčková Magdaléna Pantůčková 
68



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



Daniel Orlita používá

Head Graphene Prestige Midplus


Určení závodní hráči
Typ švihu dlouhý nápřah / rychlý úder
Velikost hlavy 98 čt. palců/ 632 čt. cm
Délka 69 cm
Váha 320 g
Vyvážení 310 mm
Tvrdost 64
Šířka rámu 21mm / 21mm / 21mm
Složení Graphene
Typ gripu Head Hydrosorb Pro
Počet strun 18 x 20

Komentáře k raketě (0)

POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)