Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Pardubická juniorka 2015: Druhé kolo dvouher

napsal briza 11.08.2015

V kategorii dívek vypadly dvě nejvýše nasazené hráčky Lucie Procházková (prohrála s Machalovou 3:6, 1:6) a Tereza Kolářová (vzdala za stavu 6:2, 3:6, 1:2 Polanské pro vyčerpání). V kategorii chlapců hladce postoupil Patrik Rikl přes Nouzu a vypadl Ondřej Krstev s Filipem Dudou 2:6, 7:5, 4:6. Hrací plán: chlapci, dívky, program dne, livescore, stream.

Filip Duda

Páťa Rikl si za hodinku poradil s Petrem Nouzou 6:1, 6:1 a hrál výborně. Nouzu vůbec k ničemu nepustil a jeho převaha na dvorci byla více než výrazná. Největší favorit je ve formě, takže v dalších zápasech se můžeme těšit na zajímavý tenis.

Matěj Vocel porazil Dominika Bartoně 6:1, 6:7(6), 6:2. Bartoň hrál dobře z forhendu a jeho forhendový stopbal je dokonale schovaný, takže jím hodně zlobil favorizovaného Vocela. Ten nakonec ve třetí sadě soupeře zlomil a ve středu ho čeká Kopřiva, který porazil Vojtěcha Prokopa.

Filip Duda v krásném zápase porazil Ondřeje Krsteva 6:2, 5:7, 6:4. Krstev celý zápas bránil a neubránil, útočný tenis Filipa Dudy byl dnes opravdu kvalitní. Krstev zápas zdramatizoval, když vyhrál druhý set 7:5, ale nové míče na třetí sadu více vyhovovaly Dudovi.

Martina Kudelová porazila Dominiku Hejčovou 6:2, 6:4. Hejčová se zkušenější soupeřkou držela krok a předvedla pohledný tenis.

Barbora Miklová porazila Pavlu Kováčovou 6:1, 6:4. Ve výměnách to bylo vyrovnané, Miklová lépe servírovala.

Tereze Polanské skrečovala Tereza Kolářová za stavu 6:2, 3:6, 1:2 pro vyčerpání. Kolářová měla před Pardubickou juniorkou reprezentační povinnosti na Summer Cupu do 18-ti let (kvalifikace v Mostu a finále v Granville).

Johana Marková porazila Nikolu Kohoutovou 5:7, 6:0, 6:1. Nikola hrála v prvním setu velmi přesně a velmi soustředěně. Od druhého setu Johana přestala chybovat a zápas obrátila ve svůj prospěch.

Gabriela Knutsonová porazila Kateřinu Stloukalovou v naprosto vyrovnaném zápase 6:2, 5:7, 6:4. Solidně hrající Tereza Procházková porazila Markétu Slivovou 6:4, 6:1.

Lukáš Březina

Magdaléna Pantůčková Magdaléna Pantůčková Kateřina Křížová Magdaléna Pantůčková Magdaléna Pantůčková Magdaléna Pantůčková 
71



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)