Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Nike Junior Tour v Prostějově pro I.ČLTK Praha

napsal tipmaster 24.04.2007 Začátek antukové sezóny zastihl hráče I.ČLTK ve skvělé formě. Turnaj starších žáků kategorie A v Prostějově se hrál jednoznačně v naší režii.

Lukáš Vrňák potvrdil dominantní postavení v letošní sezóně. Jako první nasazený hráč, celý turnaj zaslouženě vyhrál. V semifinále byli hned tři hráči ze Štvanice a nebýt smolně prohraného zápasu Malého s Kunčíkem ve čtvrtfinále, semifinále mohlo být kompletně štvanické. Jakub Eisner se probojoval do finále, v semifinále přehrál ve třech setech Kunčíka 7:6, 3:6, 6:3. Tomáš Pitra v semifinálové bitvě prohrál s Vrňákem také ve třech setech 1:6, 6:0, 1:6. Ve čtyřhře vybojoval vítězství Pitra s Kunčíkem nad Marešem a Pavláskem 6:1, 7:6.

Petra Rohanová se probojovala do finále, tam byla už o 2 roky starší soupeřka nad její síly, podlehla Závodské 1:6, 1:6. V 1.kole musela vybojovat hodně nepříznivý vývoj zápasu s Liasovskou už prohrávala 5:7 a 2:5, aby nakonec zvítezila 6:1 ve 3. setu. V témže dni pak vyřadila druhou nasazenou Vágnerovou po setech 6:4 a 6:4. Po zimní sezóně trochu podceňovaná Rohanová dokázala, že na antuce se jí bude dařit a dokáže hrát vyrovnaně i s o dva roky staršími hráčkami.

Veronika Bacíková, Kamila Pavelková a Nathálie Becková podlehly ve čtvrtfinále svým soupeřkám. Všem hráčům a hráčkám patří velká gratulace a přání mnoha dalších úspěchů na příštích turnajích!!!

27



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)