Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Naši žáci zvítězili v Dublinu při CTC do 12 let

napsal tipmaster 13.09.2007 Real Club de Tennis Barcelona, Edgbaston Priory Lawn Tennis Club, I.ČLTK Praha a domácí Carrickmines Croquet and Lawn tennis Club sehráli v rámci sdružení stoletých klubů v Dublinu ve dnech 1. a 2.9. utkání žákovských týmů do 12 let. Naši nejmladší v sestavě Staněk, Pitra, Svoboda, Vondrášek, Jirsáková, Roučková, Hešíková a Šimůnková opět prokázali kvality a turnaj vyhráli.

Tým pod vedením zkušené Ivy Šimůnkové a paní Pitrové odlétal do Dublinu31.8., kde se formou každý s každým utkaly již jmenované týmy. První den jsme na umělé trávě porazili ve vyrovnaném zápase s dvěma vítěznými tiebreaky v rozhodujících setech Barcelonu 9/3 ( hrály se 4 chlapecké a 4 dívčí singly a 2 + 2 debly). V neděli nejdříve hladké vítězství nad Edgbastonem z Birminghamu 11/1 a v odpoledním finále remíza 6/6 s domácími nám díky lepšímu skóre zajistily vítězství.

Děti bydlely po dvou v rodinách v blízkosti kurtů, trochu si posteskly nad tím, že si nemohly vyzkoušet tenis na travnatých kurtech, kde se hrálo mistrovství v kroketu, ale skvělé partě, která si po celou dobu fandila, vše vynahradil krásný pohár pro vítěze, se kterým se pochlubila hned po příletu na pražské Ruzyni. Tak gratulace všem a pozvánka pro vítěze na příští rok už bude čekat na další mladé naděje ze Štvanice.

35



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)