Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Naši mladší žáci mají titul mistrů ČR

napsal tipmaster 03.08.2007 Zlaté medaile a titul mistrů republiky pro rok 2007 vybojoval na Mistrovství ČR družstev mladších žáků v Jihlavě zaslouženě tým I. ČLTK Praha. Ve finále naši žáci porazili favorizovaný celek TK Agrofert Prostějov 5:4.

Družstvo složené s hráčů Marek Routa, Robin Staněk, Ondřej Dušek, Gianlugi Quinzi, Jan Pitra, Petra Rohanová, Michaela Jirsáková, Sandra Mateková pod vedením trenérů Luboše Štycha, Daniela Filjo a Magdy Zemanové získalo v napínavém finále zasloužené vítězství nad Prostějovem 5:4.

Finále se hrálo ve velmi dramatickém prostředí a do poslední chvíle nebylo rozhodnuto o vítězi. Nejdříve Routa porazil ve třech setech Fila 7/5, 2/6, 6/2, Staněk nepustil do hry Kocourka a zvítězil 6/1, 6/3, Rohanová nestačila na Slovenskou soupeřku Uberalovou 3/6, 1/6. Stav utkání byl 2:1, ve druhých zápasech Quinzi nedal šanci Štefkovi 6/1, 6/1. Dušek nestačil na Panáka 4/6, 2/6 a Jirsáková nestačila tempu Liasovské 0/6, 3/6. Před čtyřhrami byl stav utkání 3:3.

Naše děvčata vykřesala naději na celkové vítězství zlepšenou hrou ve čtyřhře a přidala velice důležitý bod. Rohanová s Jirsákovou přehrály Uberalovou a Liasovskou 6/2, 6/3. Poslední rozhodující bod získali Routa, Staněk nad Filem a Panákem výsledkem 6/3, 6/3 a družstvo mohlo slavit titul zasloužené vítězství.

Cestou do finále náš celek ve čtvrtfinále porazil TK Urqell Plzen 8:1, v semifinále TC Brno 9:0. Velkým přínosem i oživením v týmu byl teprve 11letý italský hráč Gianlugi Quinzi. Na kurtě předváděl výborný tenis, mimo kurt svým vystupováním hráče motivoval a povzbuzoval k výborným výkonům. Můžeme se těšit na častější návštěvy Quinzi v našem klubu, kdy se zapojí do tréninků a některých společných výjezdů našich hráčů na turnaje v zahraničí. Všem hráčům blahopřejme k velkému úspěchu!!!

26



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)