Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

MČR st. žákyň - Veronika Bacíková finalistkou

napsal tipmaster 30.08.2007 Veronika Bacíková překvapila na MČR st. žákyň stříbrem. Nathálie Becková se probojovala ve čtyřhře do finále. Celkové zhodnocení turnaje v článku.

Veronika Bacíková, hráčka hostující za I.ČLTK Praha, překvapila postupem do finále na MČR starších žákyň na TK Neridé. Cestou do finále dokázala porazit mladší kolegyně z ČLTK Praha Petru Rohanovou 7:5 6:1 a Nathálii Beckovou 3:6 6:4 6:1. V semifinále si poradila Brůchovou 6:4 6:2 a až ve finále nestačila na důrazně hrající Alertovou z TK Neridé a podlehla jí 2:6 2:6. K zisku stříbrné medaili gratulujeme.

Již zmíněná Nathálie Becková, byla stříbrná ve čtyřhře spolu s Mendesovou z Přerova. Ve finále podlehly po bitvě domácímu páru Alertová, Zavodská 1:2 na sety. Ve dvouhře se N. Becková probojovala do čtvrtfinále, kde měla vyhraný zápas s Bacíkovou. Za stavu 6:3 4:1 však zbytečně znervózněla a utkání ještě prohrála 1:6 ve třetím setu. Přesto podala na MČR velmi dobrý výkon.

Další naše hráčka Petra Rohanová prohrála v osmifinále s Bacíkovou. Po výborném začátku, kdy měla 4:1 a 2 výhody začala spěchat a set prohrála 5:7. Pak již dominovala Bacíková. Petra bude muset zapracovat hlavně na kvalitě 1. podání.

Kamila Pavelková měla dlouhodobé problémy se zádovým svalem a tudíž měla velmi znatelný tréninkový deficit. Při zápase jí chyběla především fyzická kondice a důraz při úderech.

45



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)