Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

TK Sparta Praha:
Masters - Sparta Prince Babytenis Tour - zima 2015

napsal TK Sparta Praha 01.04.2015

Dne 28. 3. 2015 se konalo pro 10 nejlepších chlapců a 10 nejlepších dívek  Masters Sparta Prince Babytenis Tour - zimní série.

Po slavnostním nástupu, jsme již tradičně rozlosovali všechny hráče do skupin po pěti. V modré skupině si zahráli P.Brunclík, R.Němeček, F.Čepl, O.Matoušek a Š.Žák. V zelené skupině se utkali Z.Korec, V.Němec, J.Kučera, L.Sysel a V.Valeš. Dívky ve žluté skupině hrály B.Fruhvirtová, B.Michálková, N.Bartůňková, S.Ježková a J.Líbalová. A konečně v červené skupině bojovaly o dvě postupová místa S.Bejlek, M.Smékalová, N.Syrová, A.Oktiabreva a A.Lebrušková.

V zelené skupině pak za zraněného V.Němce naskočil D.Bien, který narychlo dorazil a k překvapení všech jěště stačil vyhrát dva zápasy.

Nakonec se v semifinále utkali P.Brunclík s Z.Korcem a V.Valeš s příjemným překvapením F. Čeplem. V dívkách se žádné překvapení nekonalo a do semifinále postoupily první čtyři nasazené B.Fruhvirtová vyzvala M.Smékalovou a S.Bejlek N.Bartůňkovou.

Ještě před semifinále, jsme po obědě přichystali pro děti vědomostní kvíz, poté dovednostní soutěže o ceny značky Prince a již klasiku v podobě exhibice Giant Rackets. Na dětech bylo vidět, jako ostatně každé Masters, že si to moc užívají a trochu se odreagují od každodenního stresu.

Ve tři hodiny, podle plánu, začalo první semifinále. Do finále se nakonec probojovali celkem hladce všichni hráči.

Finálové dvojice tvořili domácí P.Brunclík s dalším sparťanem V.Valešem a domácí, jěště o rok mladší B.Fruhvirtová a N.Bartůňková.

Zatímco u chlapců bylo finále taktickou bitvou, kterou nakonec zvládl Petr Brunclík, který udolal Vojtu Valeše 6-4, u dívek, jsme sledovali vynikající tenis a krásný tenisový zážitek. Dívky hrály opravdu výborně. Jedno z nejlepších finále, které jsem viděl. Nakonec byla šťastnější Brenda Fruhvirtová, která jako první v historii, dokázala vyhrát Masters věkově o rok dříve než doposud ostatní vítězové a porazila Nikolou Bartůňkovou 6-4.

Jěště před vyhlášením, jsme pustili rodičům a trenérům rozhovory, která jsme natočili ráno po slavnostním představením a poté už jsme přešli na vyhlášení výsledků. Soutěž o trička od kluků z Davis Cupu a holek z Fed Cupu si odnesl zelený tým, v čele s Petrem Brunclíkem. Do soutěže se počítaly body za tenisové výsledky, tipovací soutěže a vědomostní soutěže.

Oceněni byli všichni hráči a já doufám, že se závěrečný ceremoniál všem líbil. Na putovní pohár budou tento rok vyryta dvě jména "B.Fruhvirtová a P.Brunclík"

Chtěl bych ještě touto cestou poděkovat všem hráčů, kteří k nám jezdí na naši Tour, všem rodičům za jejich podporu, všem mým kolegům, kteří se podílejí na organizaci a speciální poděkování patří značce Prince za dlouhovetou podporu Babytenisu, děkujeme.

Nezbývá než Vás pozvat na letní Tour, která začíná už 16. května, více nawww.spartababytenis.cz

 

Petr Luxa

15

Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter

Tagy 


POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)