Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Markéta Vondroušová vyhrála Nike junior Tour Masters 2011

napsal houba 17.12.2011

Markéta Vondroušová (1999, I.ČLTK Praha) dosáhla vynikajícího výsledku, když dokázala vyhrát Nike Junior Tour Masters 2011 do 12-ti let. Turnaj se konal v klubu Med Sandpiper na Floridě. Markéta byla 4. nasazenou hráčkou, v úvodním kole měla volný los. Poté vyhrála čtyři zápasy, kde neztratila ani set, čímž postoupil až do finále, kde narazila na nasazenou dvojku, Rusku Nefedovou. Finálový zápas byl velice dramatický, Markéta prohrála první sadu 2:6 a zdálo se, že Rusku nemůže nic zastavit, avšak Markéta získala rychle vedení 5:0 ve druhé sadě, kterou nakonec dotáhla do vítězství poměrem 6:3. Zápas se tak dostal do „supertiebreaku“, ve kterém Rusce docházely síly a dostala křeče. Podle pravidel ji ale v tu chvíli doktor nemohl ošetřit, a tak musela pokračovat přes veškeré bolesti. Markéta se situací nenechala rozhodit, pokračovala ve své hře a nakonec zvítězila 10:7. „V prvním setu jsem dělala hodně chyb, ale ve druhém mi pak začal lépe fungovat forhend, a to byl pak rozdíl.“ řekla Markéta po finále.

Markéta Vondroušová

V chlapcích do 12-ti let Česko reprezentoval Patrik Rikl (1999, TK Sparta Praha). Ten ve třetím kole porazil nasazenou jedničku, Rusa Dubrivnyyho a probojoval se do semifinále, kde nestačil na Gianniho Rosse (USA) 8:10 ve třetím setu.

V Kategorii do 14-ti let skončil Daniel Orlita (1997, TK SK Zlín) ve druhém kole na raketě Tsoronise (AUS) a Petra Melounová (1997, TK AGROFERT Prostějov) nestačila ve druhém kole na Maďarku Bekefi.
Chlapci U12, dívky U12, chlapci U14, dívky U14.

95



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



Daniel Orlita používá

Head Graphene Prestige Midplus


Určení závodní hráči
Typ švihu dlouhý nápřah / rychlý úder
Velikost hlavy 98 čt. palců/ 632 čt. cm
Délka 69 cm
Váha 320 g
Vyvážení 310 mm
Tvrdost 64
Šířka rámu 21mm / 21mm / 21mm
Složení Graphene
Typ gripu Head Hydrosorb Pro
Počet strun 18 x 20

Komentáře k raketě (0)

POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)