Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Lukáš Vrňák ve finále v Boltonu

napsal tipmaster 31.01.2007 Lukáš Vrňák, Tomáš Pitra a Robin Jakimič se zúčastnili v Anglickém Boltonu turnaje Tennis Europe kategorie 1.

Lukáš Vrňák nastupoval do turnaje jako druhý nasazený hráč. Ve čtvrtfinále ho čekal velmi dobře hrající Angličan Morgan, který na rychlém povrchu praktikoval útočnou hru s častým přechodem k síti. Vrňák však skvělým taktickým výkonem nepustil Angličana k síti a zvítězil 6:3, 6:0. V semifinále byl jeho soupeřem Američan Harisson. V 1 setu o hlavu menší Harisson zaskočil drzou hrou Vrňáka a zvítězil 6:4, dokázal využívat bekhendu po lajně k přechodu k síti, kde hrál bezchybně. Ve 2 setu Vrňák zrychlil hru a zvítězil 6:1, ve 3 setu otočil z 0:2 na 6:2.

V pátečním finále narazil na prvního nasazeného Rusa Volkova. Po setech 4:6, 3:6 se radoval Volkov." V 1 setu jsem měl pomalý začátek, musel jsem dotahovat z 1:5 na 4:5, pak si Volkov konec setu, už pohlídal" hodnotil svůj zápas Lukáš. " Ve 2 setu jsem už moc sil na obrat neměl". Druhý den už Lukáš odlétal z Prahy na další turnaj do Francouzského Tarbes, též kategorie 1. Tomáš Pitra nasazený hráč číslo devět v turnaji. V 1.kole přehrál Angličana Malika 6:0, 6:1, na rychlém povrchu si hodně pomáhal servisem a útočným forhendem. Ve 2.kole narazil na dalšího Angličana Torkingtona. 1 set 6:2, ve 2 setu začal soupeř více hrát na riziko, ale Pitra za stavu 3:2 potvrdil break svým servisem a soupeře zlomil tež 6:2.

Ve čtvrtfinále Pitru čekal první nasazený hráč Volkov. 1 set se rozhodl za stavu 1:2, kdy s respektem hrající Pitra neudržel servis a Rus následným potvrzením breaku vedl 1:4. Pitrovi se ještě podařilo snížit na 3:6. Ve 2 setu se hra obrátila, Pitra přidal na pohybu, zpřesnil forhend a 2 set vyhrál 6:3. Skvělým začátkem ve 3 setu už vedl 4:1, ale zkušenější soupeř výsledek dotáhl až do tiebreaku, kde se radoval soupeř 6:7.

Turnaje se ještě účastnil o rok mladší Robin Jakimič, sice prohrál v 1.kole, ale jako dobrá zkušenost na příští rok, se mu bude určitě hodit. Naše Štvanické hráče doprovázel na turnaj náš klubový trenér Daniel Filjo. Turnaj se hrál ve skvělé hale Bolton Aréně, které je určena jen pro tenis, nachází se v ní osm tenisových kurtů. Hotel byl hned na proti přes ulici, tak hráči nemuseli dlouhým čekáním, trávit celý den v aréně. Turnaje se účastnili další národní týmy z USA, JAR, Portugalska, Itálie, Polska, Švýcarska,Anglie, Ruska, Slovinska, Chorvatska,Canady, Belgie a dalších zemí.

43



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)