Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Lukáš Vrňák mistrem republiky

napsal tipmaster 25.08.2007 Ve finále Mistrovství ČR starších žáků se utkali dva velcí rivalové ze špičky českého i evropského tenisu Vrňák (I.ČLTK - TE 4.místo) a Veselý (Prostějov - TE 3.místo). V třísetovém utkání s jasným koncem zvítězil a titul získal Lukáš Vrňák po výsledku 0/6 6/4 6/2. Celkové zhodnocení turnaje v článku.

Cestou do semifinále Lukáš Vrňák ztratil pouhé 3 gamy. Tam ho čekalo překvapení mistrovství ČR Prokop, který o kolo dříve vyřadil prostějovského Rumlera. Vrňák neponechal nic náhodě a v těsnějším zápase zvítězil 6/4 6/3.

Finálový zápas Vrňák- Veselý (TK Agrofert Prostějov) se očekával od prvního dne turnaje. První set dobře hrající Veselý získal hladce 0/6. Ve 2. setu Vrňák získal hned break a svým podáním kontroloval průběh celého setu, který získal 6/4. Třetí set už byl jednoznačnou záležitostí štvanického hráče a po promění prvního matchballu se mohl Lukáš Vrňák radovat z titulu mistra České Republiky. Ve čtyřhře Vrňák, Rumler dosáhli pouze na stříbrnou medaili, když nevyužili vedení ve finále 3/1 ve 3. setu a podlehli dvojici Kunčík, Pavlásek.

Krátkým komentářem k ostatním hráčům našeho klubu. Celkově jich na šampionátu v Brně startovalo osm.

Velkým překvapením je určitě Matěj Čabela (94´), který potvrdil velké zlepšení v průběhu celé sezóny. V loňském roce hráč na 10. místě žebříčku se letos určitě posune do první pětky. Ve 2.kole turnaje dokázal přehrát Pavláska (TK Agrofert Prostějov) 6/3 6/3, který vloni získal ocenění Talent roku. Škoda jen zbytečného respektu v zápase s Vrňákem.

Marek Routa (95´) v zápase s dalším štvanickým hráčem Honzou Zedníkem potvrdil, že mu jednou může patřit velká budoucnost, jen neproměněné vedení 3/0 ve 3. setu ho může mrzet. Určitě mu v závěru zápasu chyběla větší zkušenost v zahrání liftovaného voleje a postupu k síti. Jan Zedník (93´) určitě čekal v dalších zápasech lepší výsledky, na své hře musí zapracovat se svým trenérem.

Jakub Eisner (93´) postoupil do 3.kola, tam ho vyřadil první nasazený Veselý, v tomto zápase mu chyběla celková disciplína a větší bojovnost hlavně ve 2. setu. Ve čtyřhře s Davidem Šimůnkem se probojovali do semifinále. David Šimůnek (93´) též postoupil do 3.kola, o kolo dříve deklasoval Homolu 6/0 6/0. Škoda jen, že v posledním zápase ve vyrovnané hře nebyl David klidnější v zakončení.

S postupem do čtvrtfinále Miroslav Malý(93´) dokázal splnit svůj cíl, tam ho zastavil favorizovaný Veselý. V tomhle zápase Malý byl vyrovnaným soupeřem, dokázal bojovat až do posledního míče, leč se projevil obrovský rozdíl ve forhendu, který byl slabinou. I tak ale Míra ukázal, že je velký bojovník a nechce prohrát. Ondřej Budík (94´) přehrál v 1.kole Pavlíka (TK Sparta Praha), tento výsledek se cení, ve 2.kole už nestačil na Malého.

Další dva naši hráči pro zranění nemohli do Brna odjet. Robin Jakimič pro problémy s žebry a Matěj Mareš kvůli naštípnuté kosti levé ruky.

Všem našim hráčům gratulujem k dosaženým výsledkům!

40



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)