Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Lukáš Vrňák mistrem Evropy

napsal tipmaster 01.03.2007 Lukáš Vrňák dovedl tým ČR k titulu mistrů Evropy do 14let. Ukázal se jako opravdová týmová jednička a se špičkovými soupeři z žebříčku Tennis Europe ve finálové skupině neprohrál ani zápas!

Halové Mistrovství Evropy družstev (Winter Cup) do 14let proběhlo v měsíci únoru. Kvalifikační skupiny se hrály po celé Evropě. Celek ČR ve složení L. Vrňák, J. Veselý, J. Kunčík a nehrající kapitán M. Štencl si vybojoval postup v kvalifikační skupině v Norsku. Finalová skupina se hrála v Praze v Průhonicích a náš tým získal bez porážky zlaté medaile!

Lukáš Vrňák byl prvním hráčem týmu, podle žebříčku Tennis Europe mu patří 3. příčka. Ve čtvrtfinále porazil nepříjemného Rumona Porumba (5.místo v Evropě) 1/6 6/2 6/4. V semifnále jednoznačně přehrál Slováka Horanského (6.místo v Evropě) 6/2 6/0. Ve finále oplatil porážku z Boltonu Volkovovi z Ruska (2.místo v Evropě) a zvítězil 5/7 6/4 6/1.

Martina Borecká byla členkou týmu do 16let. Tým ČR dívek vybojoval bronzovou medaili.

44



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)