Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

TK Sparta Praha:
Kvalifikace Sparta Prague Open vyvrcholí v pondělí

napsal TK Sparta Praha 12.05.2014

Svoji šanci na start v hlavní soutěži dále živí Barbora Krejčíková. Ve hře už naopak nejsou Hradecká, Vondroušová a Vrbenská.

Také nedělní program přinesl ve Stromovce kvalitní podívanou. Domácí fanoušky musel nejvíce potěšit výborný výkon Barbory Krejčíkové. Tato teprve osmnáctiletá tenistka totiž na kurtu naprosto dominovala a třetí nasazenou Arantxu Rusovou porazila bez problémů 6:3, 6:1.

Špatnou zprávou však je, že druhá nasazená Lucie Hradecká jasně nestačila na italskou hráčku Gatto-Monticoneovou a přišla tak o šanci na start v hlavní soutěži dvouhry. Tato bývalá vítězka Sparta Prague Open z roku 2010, tak bohužel nepotvrdila zlepšující se formu. Do hlavní soutěže se nepodívají ani Markéta Vondroušová a Anna Vrbenská, ale v tomto případě je třeba dodat, že tyto mladé tenistky narazily na žebříčkově podstatně výše postavené soupeřky.

V pondělí se tak odehrají poslední čtyři utkání kvalifikace. Samotný program bude na dvou dvorcích zahájen v 11:00. Na hlavním dvorci se nejprve představí Viktorija Golubicocá a Ekaterina Alexandrová. Hned po skončení jejich utkání nastoupí na kurt domácí naděje Barbora Krejčíková, která se střetne se zkušenější Madison Brengle z USA.

Na kurtu č. 1 bude nejdříve k vidění měření sil mezi Ksenii Pervaková a Gatto-Monticone. Poté budou o start v hlavní soutěži bojovat velmi talentované Victoria Duvalová a Ashleigh Bartyová. Tyto osmnáctileté hráčky jsou možné vycházející hvězdy a jejich vzájemné utkání tak slibuje dobrý tenis.

Dále je třeba říci, že v pondělí se navíc můžete těšit také na start hlavní soutěže čtyřhry.

Kompletní rozlosování turnaje najdete v sekci „Výsledky“ a kompletní denní program naleznete v sekci „Program“.

 

Text: Michal Procházka

19

Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter

Tagy 


POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)