Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Kristýna a Karolína Plíškovy budou Sparťanky

sport.idnes.cz napsal ---- 20.05.2013

Novými posilami tenisového klubu TK Sparta Praha se stanou sestry Kristýna a Karolína Plíškovy. „Reagovali jsme na zajímavou nabídku a dohodli jsme se s agenturou, která Kristýnu a Karolínu zastupuje, že Česká sportovní nyní převezme starost o jejich marketing a na podzim v přestupním termínu se stanou hráčkami Sparty.

Karolína Plíšková, Kristýna Plíšková

Lístky už jsou podepsány. Pro agenturu, která zajišťuje utkání Davis Cupu a Fed Cupu je vše snazší, když pracuje s hráči a hráčkami, které zastupuje i během roku. Sestry Plíškovy jsou nadějí pro budoucnost Fed Cupu, a proto jsem rád, že se mi s nimi podařilo smlouvu uzavřít, “ uvedl k tenisovému přestupu majitel Česká sportovní Miroslav Černošek.

„Na Spartě získají stejný servis, jaký poskytujeme ostatním reprezentantům v čele s Radkem Štěpánkem, Klárou Zakopalovou či Bárou Strýcovou. Díky rozhodnutí sester Plíškových hrát na Spartě a následné dohodě na podmínkách tak zdárně pokračujeme ve svém záměru budovat ze Sparty klub se špičkovým sportovním tenisem, stejně jako v Prostějově,“ uvedla šéfka TK Sparta Praha Petra Langrová.

„Přestup na Spartu je pro nás dalším krokem ke zlepšení. Je pro nás novou motivací, inspirací a nábojem hrát v klubu, kde hraje Radek či Klára a mít v oporu v agentuře, která organizuje Davis Cup či Fed Cup a má know-how s hráči jako je Petra Kvitová či Tomáš Berdych. Jsme vděčni všem, díky kterým jsme se dostali na současnou úroveň – jmenovitě I. ČLTK Praha – a věříme, že případné úspěchy, které přijdou, potěší všechny, se kterými jsme měly kdy možnost spolupracovat a kteří nám pomohli,“ uvedly k přestupu sestry Plíškovy.

71



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



Kristýna Plíšková používá

Babolat Pure Drive 2012


Určení závodní hráči
Typ švihu dlouhý nápřah / rychlý úder
Velikost hlavy 100 čt. palců/ 645 čt. cm
Délka 68.5 cm
Váha 300 g
Vyvážení 320 mm
Tvrdost 72
Šířka rámu 23.5mm / 26mm / 22.5mm
Složení Graphite Tungsten
Typ gripu Babolat Syntec
Počet strun 16 x 19

Komentáře k raketě (0)

S touto raketou hrají také
Jan Hájek | Jan Šátral | Agnieszka Radwanska | Kim Clijsters | Roman Jebavý |
POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)