Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

LiveScore Cup 2020: Hrát bude Kar. Plíšková, začíná se ve středu

tenisovysvet.cz napsal briza 02.06.2020

Od středy do soboty se na Štvanici uskuteční LiveScore Cup 2020. Během čtyř dnů se na turnaji představí šest elitních českých tenistek, které budou hrát ve dvou skupinách. Největším lákadlem je třetí hráčka světa Karolína Plíšková, představí se také Markéta Vondroušová.

Karolína Plíšková

Teprve uplynulý čtvrtek se dohrál turnaj O pohár prezidenta ČTS. Na třídenní akci se z trofeje radovali Petra Kvitová a Michael Vrbenský, čeští fanoušci zároveň mohli spatřit další hvězdná jména, včetně Barbory Strýcové a Karolíny Muchové. Zajímavé tváře nebudou chybět ani od středečního dne.

Kromě Karolíny Plíškové se do akce vrací také Markéta Vondroušová, která se během posledních dní mimo jiné připravovala na maturitu. Stejně jako na pražské Spartě se diváci znovu můžou těšit na kvarteto Karolína Muchová, Barbora Strýcová, Kateřina Siniaková a Kristýna Plíšková.

„Moc se těším, až LiveScore Cup bude zahájený, protože se nedá pořád jen trénovat. Doufám, že to lidé ocení a budou ho sledovat," rozpovídala se na pondělní tiskové konferenci aktuálně nejvýše umístěná Češka na žebříčku dvouhry Karolína Plíšková.

Třetí hráčka světa se minulý týden omluvila z turnaje O pohár prezidenta ČTS, během následujících dní by ale už měla být připravená. „Nasadili jsme vyšší intenzitu tréninků. Snažím se udržovat a zůstat fit. Mám tu kouče Daniho (Daniel Vallverdú) a kondičáka. Přidali jsme na intenzitě, takže jsem trochu unavená, ale na turnaji už budu úplně fit," poodhalila Plíšková.

Během prvního červnového týdne se představí také pět jejich krajanek, přičemž s Barborou Strýcovou, Kateřinou Siniakovou a Markétou Vondroušovou má na okruhu lepší vzájemná utkání. S Karolínou Muchovou a Kristýnou Plíškovou je to vyrovnané. „Na turnajích to nejsou zápasy, na které bych se těšila, protože spolu hrajeme ve Fed Cupu. Teď je ale jiná situace a na turnaj se vyloženě těším."

Z dalšího ryze českého zápolení má pochopitelně radost také prezident Českého tenisového svazu Ivo Kaderka. „Neviděli jsme se tři měsíce a ta doba byla šílená. Teď je to skvělé, protože začínáme hrát. Na turnaj se těším a pokud vydrží počasí, tak nemůže být nic lepšího. Přijdu se podívat," podpořil Kaderka celou akci, která bude probíhat pod záštitou Českého tenisového svazu.

Jak bude čtyřdenní turnaj probíhat? Během středy až pátku se odehrají zápasy ve skupinách, začátky jsou naplánovány na 15:30 a 18:00. V sobotu se vítězky skupin od 17:00 utkají ve finále. Po celou dobu se bude hrát podle pravidel WTA, případný třetí set bude sehraný klasicky.

Skupina A: Karolína Plíšková, Kateřina Siniaková, Barbora Strýcová Skupina B: Karolína Muchová, Kristýna Plíšková, Markéta Vondroušová

Program turnaje:

Středa 3.6:
15:30 Kar. Plíšková –⁠ Strýcová, 18:00 Kr. Plíšková –⁠ Vondroušová

Čtvrtek 4.6.
15:30 Muchová –⁠ Vondroušová, 18:00 Siniaková –⁠ Strýcová

Pátek 5.6.
15:30 Kar. Plíšková –⁠ Siniaková, 18:00 Muchová –⁠ Kr. Plíšková

Tento text byl přebrán z webu www.Tenisovysvet.cz, kde najdete to nejaktuálnější a nejzajímavější z českého i světového tenisu.

22



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)