Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

TK Sparta Praha:
Blog: Karolína Plíšková - Serena Williams ve Stanfordu WTA

napsal TK Sparta Praha 01.08.2014
Ve středu nás čeká night session ve Stanfordu. Celý den je natažený a večerní zápasy začne Karolína proti Sereně a potom bude následovat  Katky čtyřhra. Dopolední trénink hrají holky spolu a poslední půl hodiny dohráváme sami. 


Karolína Plíšková-Serena Williams 5:7 2:6Musím říct, že Kája odehrála celý zápas proti světové jedničce výborně a první set stál za to. Hned v prvním gamu měla Kája dva breaky při servisu Williams 40:15, ale ta se z toho výborně vyservírovala. Karolína držela krok při svém servisu se Serenou a výborně si s ním  pomáhala. Z rychlých výměn se snažila dostat soupeřku do běhu, tak aby nehrála více úderů z jednoho místa.


Škoda, že to nedotáhla do tiebreaku, za stavu 5:6 už si servis neudržela a prohrála si ho na 5:7. Ve druhém setu Karolína bojovala, ale rozjetá Williams už si set pohlídala. Výborný zápas si Kája hodně užila. Co možná chybělo, - mít servis více na tělo. Postřeh Karolíny, že Williams hodně rychle to rozděluje z backhandu a servis má opravdu výborně umístěný na přesnost. Ale moc pěkné!!!!


Po nich nastoupila na noční zápas Katka Siniaková s Polkou Kania proti Andrea Petkovič s Chan. Soupeřky třetí nasazené a k tomu Chan má za sebou finále wimbledonského mixu. Soupeřky výborně zaskočily a po vítězství 6:2 3:6 10:8 postoupily do čtvrtfinále!


Trochu se  nám tím komplikuje přesun do Montreálu. Ve čtvrtek Katka trénuje dva sety se Suares Navarro, z toho jeden set vyhrává pro sebe. Odpoledne už je na ní, ale vidět únava.
9

Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter

Tagy 


POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)