Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Junior Masters pro Lukáše Vrňáka

napsal tipmaster 19.09.2007 Obrovského úspěchu dosáhl Lukáš Vrňák na turnaji 8 nejlepších hráčů Tennis Europe Junior Masters v italském Orbetellu. V dřívějších letech dokázali na tomto turnaji zvítězit Rafael Nadall, Tommy Robredo, nebo Kim Clijsters.

Do Orbetella se sjelo nejlepších 8 hráčů a hráček do 14 a 16 let, podle aktuálního žebříčku Tennis Europe. Z českých hráčů se v kategorii do 14 let zúčastnili Vrňák a Veselý. Pro hráče a trenéry bylo zajištěno full hospitality po celou dobu turnaje, s Vrňákem cestoval na turnaj štvanický trenér Daniel Filjo.

V kategorii do 14let chyběl jen 2. hráč žebříčku TE Volkov, který nepříjel kvůli zranění zápěstí. V 1.kole Vrňák vybojoval téměř ztracený zápas s Italem Del Astou, když dokázal otočit vývoj zápasu z 1/4 ve 3. setu a po vitězství 3/6 6/1 6/4 postoupil do semifinále.

V semifinále Vrňáka čekal nedávný vítěz ME v Ostravě Rumun Porumb. Vyrovnaný 1. set po hodině a půl vyhrál v tiebreaku Vrňák, pevné nervy a touha po vítězství zajistily i zisk druhého setu 7/5. Opět dokázal svou vůlí a bojovností získat respekt ostatních trenérů.

České finále Masters se nekonalo, Veselý podlehl v nervózním semifinále Slováku Horanskému 6/7 5/7. Finalovému zápasu předcházel nástup obou aktérů na kurt a po státních hymnách zemí obou hráčů se mohlo začít. Vrňák – Horanský 6/4 6/4, ve 2. setu už docházely Vrňákovi síly po předešlých náročných zápasech, přesto dotáhl obrovskou vůlí po vítězství zápas do vítězného konce.

Závěrečný ceremonial se konal po skončení všech finalových zápasů v pozdějších večerních hodinách. V kategorii do 16 let zvítězil ve španělském finále Boluda nad Marti 6/1 6/4.

K velkému úspěchu gratulujeme !!!

38



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)