Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Jan Zedník finalistou HMČR starších žáků

napsal tipmaster 28.02.2007 Jan Zedník se probojoval do finále HMČR, ve čtyřhře zvítězili Tomáš Pitra a Jakub Eisner. Z dívek získaly titul ve čtyřhře Petra Rohanová a Nathálie Becková.

Halové mistrovství ČR starších žáků se hrálo v Prostějově a do semifinále se probojovali hned tři hráči I.ČLTK Praha. Jakub Eisner prohrál s prvním nasazeným Rumlerem (TK Agrofert Prostějov) 3/6 4/6. Druhé semifinále bylo zápasem štvanických hráčů mezi Janem Zedníkem a Tomášem Pitrou. Zedník se radoval z vítězství a postupu do finále výsledkem 6/3 1/6 7/5. Ve finále sice podlehl Rumlerovi 4/6 4/6, ale s postupem do finále může být velmi spokojený.

Ve čtyřhře získali titul Pitra, Eisner, ve finále nad dalším štvanickým hráčem Malým a Štaubertem (První beskydský klub) 7/5 6/3. Halové mistrovství ČR starších žákyň se hrálo v Plzni. Do semifinále se probojovala o rok mladší Nathálie Becková, tam ji zastavila Gratclová ve třech setech 7,5 1,6 2,6. Petra Rohanová podlehla ve čtvrtfinále pozdější překvapivé vítězce Mendésové 7,6 3,6 0,6. Ve čtyřhře vybojovaly titul Nathálie Becková a Petra Rohanová. Další výsledky našich hráčů: Malý zahrál svůj standart a prohrál ve čtvrtfinále. Mareš a Budík nestačili ve 2.kole na starší hráče.Šimůnek prohrál v 1.kole z finalistou Zedníkem. Pavelková zahrála po virózé své maximum a nestačila v koncovce 3. setu na starší Rudolfovou a prohrála 5/7. Do formy se vzhledem k nemocím nedostává Bacíková a prohrála nečekaně v 1.kole s Malečkovou. Hráčům gratulujeme k dosaženým výsledkům. Celkově získali 1 stříbro a 3 bronzy ve dvouhrách. Ve ctyřhrách 4 zlata a 1 stříbro.

48



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)