Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Jakub Eisner vítězem ve štvanickém finále Přeboru Prahy

napsal tipmaster 30.01.2007 Jakub Eisner zvítězil ve finále přeboru Prahy st. žáků nad Janem Zedníkem. Kamila Pavelková podlehla až ve finále první nasazené Kubinové.

Přebor starších žáku se hrál na Olympu Praha. Už jistou účast na halovém mistrovství ČR mají podle žebříčku Vrňák, Pitra, Malý. Na Přeboru Prahy byla šance pro další hráče kvalifikovat se na HMČR.

Do semifinále a tedy postupového kola se probojovali hned tři hráči ze Štvanice. První nasazený Jan Zedník si poradil s Pavlíkem ze Sparty, druhý nasazený Jakub Eisner se utkal s klubovým spoluhráčem Davidem Šimůnkem a vyhrál 6:2, 6:3. Ve štvanickém finále Eisner – Zedník, byl jistější prvně jmenovaný a zvítězil 6:4, 6:3. Ve čtyřhře slavili vítězství Malý, Čabela.

Přebor starších žákyň se hrál na I.ČLTK Praha. Domácího prostředí k postupu do finále využila Kamila Pavelková, ve čtvrtfinále jí nezlomilo ani ztráta vedení ve 2 setu 5:0, v tiebreaku 3 setu proti Grossmannové (Sparta) byla už úspěšnější. V semifinále porazila 2 nasazenou Langerovou, také ze Sparty 6:2, 3:6 1:0 opět v tiebreaku 3 setu. V pondělním finále podlehla Kubinové (TK Sparta).

39



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)