Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Fakt, jo?

napsal tipmaster 03.10.2005 Někdy kolem roku 1988 jeden nejmenovaný tenista ve svých 18-ti letech vyrazil na svůj první mezinárodní turnaj. Při utkání prvního kola se mu přihodila zajímavá věc, která je nejen úsměvná, ale také velice poučná.

V utkání náš nejmenovaný hráč jednu z dlouhých výměn ukončil úderem k zadní čáře. Byl si celkem jistý, že míček skončil ve dvorci, proto ho velice překvapilo, že protihráč zvedl ukazováček, kterým označil míček jako dlouhý a raketou stopu v antuce zakroužkoval.

Náš hráč se okamžitě otočil na rozhodčího na umpire, který kýval hlavou, jako že míček skončil opravdu mimo dvorec. Svůj tázavý pohled na rozhodčího doplnil přirozenou otázkou, zda si je rozhodčí opravdu jistý, že míček skončil v outu. Bohužel si v rozčilení neuvědomil, že rozhodčí neumí česky. Přišel k rozhodčímu a povídá: „Fakt, jo?“.

Rozhodčího tato česká věta velice rozčílila a okamžitě zahlásil našemu hráči varování. Říkáte si asi, že to bylo velice přísné a jak mohl rozumět rozhodčí česky? Ale vše bylo jinak. Rozhodčí česky nerozuměl, ale v české větě „Fakt, jo?“ slyšel „Fuck you“.

Náš hráč tedy dostal varování, svůj zápas prohrál a musel zaplatit pokutu 100 $ a na další mezinárodní turnaje už nikdy nejel.

Lukáš Březina

72



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)