Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Pardubická juniorka 2022: Mrva v semifinále vyzve Nicoda

napsal briza 10.08.2022

Známe semifinálové dvojice chlapců i dívek. Ve čtvrtek se o postup do finále utkají Nicod s Mrvou, Homola s Bartoněm, Valentová s Forejtkovou, Charvátová se Smékalovou. Fotogalerie. Více na www.pardubickajuniorka.cz.

Maxim Mrva

Nicod – Mrůzek 6:3, 6:0
Jak Nicod tak Mrůzek mají podobný herní styl, snaží se hrát rychle a body sami rozhodovat. Nicod však je zkušenější a hlavně lépe servíruje. Nicod ani jednou v zápase neprohrával, hrál v klidu, soustředěný na svůj výkon.

Mrva – Donald 6:2, 6:4
Maxim Mrva má čistou techniku úderů a rychlé zápěstí na forhendu. Mrva si s Donaldem klidně zahrál výměnu, kde byly síly vyrovnané, ale pak si našel moment, kdy z forhendu vystřelil pumelici a Donald už se z tlaku nedostal. Proti Nicodovi to bude úplně jiný zápas, Nicod Mrvu určitě nenechá hrát a bude ho tlačit od prvního míče.

Homola – Filip 3:1 scr.
Jakub Filip skrečoval zápas z důvodu střevní virózy, která nejen jeho trápila. Nicméně Homola není v semifinále žádnou náhodou. Porazil Jiřího Čížka a Vojtu Petra. Myslím, že pro Bartoně to nebude lehký soupeř. Jako levorukému hráči se Homolovi bude snadněji dostávat do bekhendu Bartoně. Homola se bude muset vyrovnat s atmosférou semifinále Pardubické juniorky, což není nic jednoduchého. Troufám si tvrdit, že Bartoň nervózní nebude.

Bartoň – Kalina 6:7(5), 6:4 scr.
Kalina hrál celý turnaj velmi dobře. Porazil Švojgra a Skleničku. Dnes hrál také výborně. První brejk sice získal Bartoň, ale Kalina set nakonec dostal do tiebreaku, kde měl více štěstí a a získal první set pro sebe. I druhý set začal Kalina dobře a získal dokonce 2 brejky a vedl 4:1. V té chvíli měl Bartoně prakticky už poraženého a asi nikdo netušil, že Kalina už nevyhraje ani gem. Kalinu začaly trápit křeče a zápas se mu nepodařilo dohrát. Do semifinále postupuje tedy Hynek Bartoň, kde ho čeká nenasazený Patrik Homola. Bartoň se bude opírat o svůj dělový první servis a bude chtít tlačit, protože dnes měl na dvorci trochu problémy se stabilitou. No prostě mu na tvrdém dvorci č.5 malinko klouzaly tenisky. Ale když tlačíte, tak to nevadí, takže proti Homolovi očekávejme útok a nic než útok.

Valentová – Jandová 5:7, 6:4, 6:3
Byl to dlouhý a nekoukatelný zápas. Valentové nešly nohy a tak netrefovala míče čistě. Ale důležité je jen vítězství, to ostatní jsou kecy. Valentové to dnes nešlo, ale bojovala, bojovala, až zápas vybojovala. A to je úctyhodné. Nela Jandová nehrála špatně, ale bylo tam hodně nevynucených chyb.

Forejtková – Fajmonová 2:6, 6:1, 6:4
Tohle byl pěkný dramatický zápas. Fajmonová hrála důrazně a Forejtková se snažila všechno prostě vrátit na druhou stranu dvorce a když byla šance tak zahrát nějaký úhel nebo stopbal. Fajmonová mile překvapila. Myslím, že by jí to na turnajích ITF mohlo jít.

Charvátová – Pávková 6:2, 6:2
Charvátová se velmi dobře pohybuje a to dnes rozhodlo. Pávková hraje důrazněji, ale je stále ještě mladá na to, aby takovou soupeřku rozstřílela.

Smékalová – Poláková 6:3, 6:3
Smékalová se velmi dobře bránila a nedala míč zadarmo. Poláková hrála dobře, ale neměla zbraň, kterou by pravidelněji dělala body.

Napsal: Lukáš Březina

Tereza Krejčová Tereza Krejčová Tereza Krejčová DSC 6293 Svobodová, Valentová Tereza Krejčová 
9



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)