Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Ostrava: Čtyřhru vyhráli Bolardt se Štěpánkem a Rutarová s Mendesovou

napsal briza 22.08.2019

Do finále Mistrovství ČR žen se probojovaly Nikola Tomanová a Eva Rutarová. Tomanová ve třech setech udolala Zálabskou, Rutarová ve dvou setech Kladivovou. V kategorii mužů si finále zahrají Antonín Štěpánek a Filip Duda. Štěpánek porazil Michneva, Duda Fraňka. Vítězi soutěže čtyřher jsou Eva Rutarová/Pernilla Mendesová a Antonín Štěpánek/Antonín Bolardt. Výsledky a program: muži, ženy. LIVESCORE. Webové stránky a fotogalerie.

Bolardt, Štěpánek, Řeháček, Schulhauser

Tomanová – Zálabská 6:7(4), 7:6(5), 6:2
Zuzana Zálabská šestý titul mistryně ČR žen letos nezíská. K postupu do finále jí chyběly 2 míče, když měla 7:6(4) a ve druhém setu v tiebreaku 5:5. Ve třetí sadě za stavu 1:1 Zálabská dobíhala stopbal a zranila si koleno a zápas dohrála v bolestech. Tomanová dnes hrála velmi solidně, dobře se pohybovala. Zálabská dnes nebyla dostatečně důrazná, měla málo vítězných míčů. Částečně to jistě bylo i tím, že Tomanová se dobře hýbala. Zálabskou zradil nejvíce bekhend kros, když v tiebreaku druhého setu 4 tyto bekhendy skončily vedle boční lajny. Pěkný zápas.

Rutarová – Kladivová 6:3, 7:5
Rutarová i dnes pokračovala v dobrých výkonech, které podává celý týden tady v Ostravě. Její důrazný tenis platil i na Anetu Kladivovou. Evě to opravdu letí a navíc má celkem slušný stopbal. Takže soupeřky nečeká nic příjemného: dostanou bombu do jednoho rohu, bombu do druhého rohu a pak stopbal. Takže hodně běhání a musí jen doufat, že Evča něco zkazí.

Štěpánek – Michnev 4:6, 6:4, 6:4
Antonín Štěpánek porazil dalšího bývalého ATP hráče. Včera to byl bývalý 103. hráč světa Jaroslav Pospíšil, dnes Petr Michnev – bývalý 229. hráč žebříčku ATP. Štěpánek přijal pozici mírně pasivnějšího hráče, který všechno dostatečně solidně vrátí. Dnes to opět fungovalo proti Michnevovi, který dobře servíroval, ale chyboval ve výměnách, především z forhendové strany.

Duda – Franěk 6:2, 3:6, 6:3
Výborný zápas dvou hráčů podobných herních stylů. K vidění byly tvrdé servisy i pěkné rychlé výměny. Ve třetím setu měl za stavu 3:3 Franěk šance prorazit soupeřův servis, ale nepodařilo se a v dalším gemu sám svůj servis ztratil a Duda za stavu 5:3 zápas doservíroval.

Napsal: Lukáš Březina

Tereza Křenková Tereza Křenková Josefová, Silná Alexandra Silná Linda Ševčíková DSC 0597 
26



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)