Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

OPTIM TOUR 2021: Vítězství na MASTERS pro Štěpánka a Petruželovou

napsal briza 16.12.2021

Optim Tour 2021 měla své vyvrcholení na závěrečném turnaji MASTERS, který se odehrál ve dnech 11 – 13. prosince tradičně na Mělníku. Pouze výsledky ze čtyř letních turnajů rozhodly o tom, kdo se na MASTERS kvalifikoval, protože zimní turnaje jsme letos pořádat nemohli díky pandemické situaci.

Štěpánek, Petruželová

Někteří z mužů, kteří měli nárok tento turnaj hrát, museli být přítomni na extralize, ačkoliv si jí nakonec moc nezahráli. Škoda, protože pro tento turnaj byla letos vypsána velká finanční dotace. Antonín Štěpánek vyhrál celý turnaj, přestože ze skupiny postupoval do semifinále s jednou prohrou. Prohrál totiž s Jaroslavem Šmédkem, ale ve finále mu pak porážku oplatil. U děvčat to bylo taky hodně vyrovnané, přestože vítězka Markéta Petruželová z Liberce, vyhrála všechny své zápasy. Ve finále zdolala nadějnou Lucii Urbanovou (r.2006) po setech 6:4, 6:7, 6:2.

V Zimní termínové listině pro rok 2022 naleznete opět naše turnaje a tentokrát s navýšenou finanční dotací. Ženy hrají na Mělníku a v Třebíči, muži nově na HITu v Hradci Králové a taktéž v Třebíči.

Výsledkový servis z MASTERS je na www.optimtour.cz.

Z Mělníka zaznamenal: Pavel Zlatohlávek

23



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)